19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3381
EURO35.1812
ALTIN2241.4

Kaya, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı
Abone ol
Osmaniye siyaset camiasında önemli bir yeri olan Kaya ailesinin genç ve dinamik ismi İsmail Kaya, 24 Haziran’da yapılacak erken seçim için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Osmaniye siyaset camiasında önemli bir yeri olan Kaya ailesinin genç ve dinamik ismi İsmail Kaya, 24 Haziran’da yapılacak erken seçim için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Kaya müracaat dosyasını AK Parti İl Başkan Vekili Yavuz Korkmaz’a teslim etti.

İsmail Kaya, Milletvekili Aday Adaylığı ile ilgili şu açıklamaları yaptı: “Dünyanın bütün zalimlerine karşı dik durabilmek adına hakikatten, zulme karşı adaletten, mazlumdan ve milletten yana olmak gibi bir derdimiz var. Osmaniye’den İstanbul’a, Kudüs’ten Mekke’ye uzanan ümmet coğrafyasında aynı kıbleye yönelen, aynı davaya inanan bu aziz vatana gönül vermiş millete tek amacımız hizmet etmektir. Tükenen insanlığın yeniden ayağa kalkması, parçalanmış ümmetin ‘biz’ olma duygusuyla bir ve beraber olması için sahip olduğumuz siyasi birikim ve özveri ile Osmaniye halkına hizmet etmeye hazırız.



Biliyoruz ki; Türkiye’nin istiklal mücadelesi dünya mazlumlarının umutla beklediği kutsal bir davadır. Geçmişin külünü değil közünü geleceğe taşıyan, yeni bir vizyon, yeni bir zihniyet ve değişimle taşın altına yüreğini koyabilen nesillere ihtiyacımız var. Tefrikanın kardeşliğimizi etkilediği zamanlarda başkasının derdini dert bilen, halka hizmeti Hakk’a hizmet görebilen genç fikirlerin sağına soluna bakmadan ‘ben de varım’ diyebilmesi, milli iradenin şekillendireceği Başkanlık sisteminin tesisi açısından oldukça önemlidir. Bizler de sloganlarla değil azim ve inançla çıktığımız bu yolda zamana ve mekâna göre değişmeyen, bulunduğu ortamda şekil alan değil bulunduğu ortama şekil veren bir siyasi anlayış tahayyül ediyoruz. İşte bu dert ve dava bilinciyle Yeni Türkiye’nin ve Osmaniye’nin geleceğine dair bir sevdamız var. Çanakkale’de aynı siperde omuz omuza savaşan ecdadımız, tarihi bir birlikteliği ve milli duruşu hatırlatır bize. Türk-Kürt, Zaza-Arap Alevi-Sünni ayrımı gözetmeksizin bir arada yaşayan milletimize boyun eğdirmek isteyenlere, onlara destek veren vesayete ve illegal örgütlere karşı hep birlikte mücadele etmeye kararlıyız. Irkçılığı, mezhepçiliği ve cemaatçiliği değil, yönetimde hoşgörüyü, siyasette hamaset ve popülizmden uzak merhamet ve adaleti esas alıyoruz. Şiddete, güçten beslenenlere karşı gücün sözünü değil, sözün gücünü savunuyoruz.

Sınırları aşan bir bilinçle Gazze’de esaslı bir direniş ortaya koyan ve Mescid-i Aksa’da siyonist zulmüne karşı direnen adanmışlarla, Bosna’ya vefayı götüren, Doğu Türkistan’da gönül diliyle konuşan herkesle aynı derdin yolcusuyuz. Batı’nın yüz çevirdiği muhacir kardeşlerimize kapılarını açan, ümmetin son umudu Türkiye’mizde barış ve kardeşlik için, Doğu’nun kadim medeniyetini, bir arada yaşama anlayışını diri tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Zor günler geçirdiğimiz zamanlarda, demokrasiye olan inancımız gereği milli irade karşısında ittifak eden tüm güçlere, teröre ve destekçilerine ‘tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet’ diyoruz. Gazzeli çocukların, Halepli annelerin duasını alan kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği vizyon gereği; AK Parti davasının ‘ilk günkü aşkla’ devamı için 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerde Osmaniye Milletvekili aday adayı oldum.

İnsanlık ortak paydasında buluşacağımız, daha yaşanabilir bir Osmaniye, farklı ırkların, mezheplerin bir arada kardeşçe yaşadığı, aramızda duvarlar yerine köprüler inşa ettiğimiz bir Türkiye hayal ediyor ve “Milletin Adamı” ilkesiyle yola çıkıyorum. Rabbim 15 yıl önceki samimiyet ve dava bilinciyle Osmaniye halkıyla birlikte yürüdüğümüz bu yolculukta bizleri yalnız bırakmasın.”

İSMAİL KAYA

1983 Osmaniye doğumlu. İnönü Üniversitesi İktisat bölümü mezunu. Çukurova Üniversitesi İşletme bölümünde "Bilim Uzmanı" ünvanı ile yüksek lisansını tamamladı. İşletme Müdürü olarak iş hayatına devam ediyor. AK Parti Osmaniye Gençlik Kolları İl Başkanı ve Osmaniye AK Parti İl Genel Meclisi Başkan Vekili görevlerinde bulundu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar