29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0153
ALTIN2324.8

Karatepe Kilimleri “İstanbul Halı ve Kilim “ fuarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karatepe Kilimleri “İstanbul Halı ve Kilim “ fuarında
Abone ol
DOĞAKA koordinasyonu ile  Osmaniye’nin el dokuma kilimleri ile  katılım sağlanan “Carpetexpo 2019 İstanbul halı ve kilim fuarı” kapılarını açtı.

DOĞAKA koordinasyonu ile  Osmaniye’nin el dokuma kilimleri ile  katılım sağlanan “Carpetexpo 2019 İstanbul halı ve kilim fuarı” kapılarını açtı.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansının koordinasyonunda, Osmaniye Valiliği Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Osmaniye Karatepe Kilimleri Kooperatifleri işbirliği ile 06-10 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Avrasya Fuar Merkezi’nde düzenlenen “CARPETEXPO El Dokuma Halı ve Kilim Fuarı” 06 Kasım 2019 Çarşamba günü kapılarını sektörün ilgililerine açtı.

DOĞAA’nın  faaliyet göstermekte olduğu Osmaniye ilinden  Kratepe Kilimleri Kooperatifi ve Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde bölgemizdeki kilim dokumacılığı sektörünün tanıtılması amaçlanıyor.

Söz konusu fuarda Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Karatepe Kilimleri Kooperatifi Başkanı Yüksel Cafri ile Mehmet Cafri fuarda kilimlerin tanıtılması için katılım gösterdi.

DOĞAKA’nın faaliyet göstermekte olduğu Osmaniye ili Karatepe Kilimleri Kooperatifi ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliğinde bölgemizdeki el dokumacılığının uluslararası kamuoyuna tanıtılmasının hedeflendiği söz konusu fuarda, 56 metrekarelik fuar alanında katılım organize edilmekte olduğu bildirildi.

Söz konusu fuar kapsamında, el halısı ve kilim üreticileri, cicim, zili, sumak, palaz, kolon, tülü, çarpana üreticileri, halı ve kilim atölyeleri, kooperatifleri, ip üretici ve satıcıları, halı, kilim ve türevlerinin iplerini boyayanlar, boya üretenler, alet ve ekipman üreticileri, el halısı yıkama ve tamir firmaları ile el halısı ve kilim müzeleri, koleksiyonerlerinin katılım sağlamakta olduğu fuarda ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, İsveç, Norveç gibi ülkelerden özenle seçilmiş ithalatçılar, toptancılar, distribütörler ve koleksiyonerler davet edilerek katılımcı firmalar ile B2B görüşmeler organize edileceği duyuruldu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar