19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1122
ALTIN2241.3

Kara’dan Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kara’dan Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesini ziyaret etti.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TürkiyeHarpMalulüGazilerŞehitDul ve YetimleriDerneği Osmaniye Şubesini ziyaret etti.

Başkan Kara, geçtiğimiz günlerde 5’inci olağan kongresini yaparak tek liste hainde girilen seçimde güven tazeleyen Dernek Başkanı Durmuş Öksüz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Göreve yeniden seçilen dernek başkanımız sayın Durmuş Öksüz ve yönetimine hayırlı ve uğurlu olsun.



Derneğimiz, bu ülkenin vatan olması uğruna hayatlarını kaybeden şehit ailelerimizi temsilen görev yapıyorlar.

Onların her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında devletimiz ile ailelerimiz arasında bir köprü vazifesi icra ediyorlar.

Bugüne kadar çok başarılı hizmetler yaptılar. Ailelere sahip çıkmak adına devletimiz ile olan ilişkilerin düzenlenmesi adına çok güzel işler yapıyorlar.

Osmaniye özelliği olan bir şehir, Osmaniye bir şehitler diyarı. Maalesef en çok şehit veren ilimiz. Bizde Osmaniye Belediyesi olarak derneğimizin, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Çünkü bu vatanı ve bu toprağı kutsal yapan onların şahadete eriştikleri anda toprağa akıttıkları o mukaddes kanlarıdır.

Onların hatıralarını yaşatmak, sahip çıkmak, ailelerine sahip çıkmak bizim en asli ve en öncelikli görevimizdir. Dernek başkanımız ve üyeleri sağ olsun her programımıza en üst düzeyde destek veriyorlar.

Bundan dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vatan için hayatlarını kaybetmiş olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize şifalar niyaz ediyor ve bütün Osmaniyeli hemşerilerime selam saygı ve muhabbetlerimi arz ediyorum.” İfadelerini kullandı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz; ”Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim her türlü en ufak sıkıntımızda aradığımız zaman ne ihtiyacımız varsa anında yerine getiriyorsunuz. Bu zaman kadar Osmaniye Belediyesi ile en ufak bir sıkıntımız olmadı.

Dernek olarak ne talebimiz olduysa her zaman yerine geldi. Geçtiğimiz günlerde 5’inci olağan genel kurulumuzu yaptık. Arkadaşlar bizleri yeniden tercih ettiler. 3 yıl daha devam kararı aldık. Sizlere derneğimizin, şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanında ve destekçi olduğunuz için şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izni ile belediyemizin her programında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.”dedi.

Ziyaret sonunda dernek başkanı Durmuş Öksüz, Belediye Başkanı Kadir Kara’ya Türk Bayrağı motifli plaket takdim etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar