20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Karaçay vadisi şimdi daha güzel…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaçay vadisi şimdi daha güzel…
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, düzenlemesi devam eden Karaçay Rekreasyon Alanında inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Osmaniye  Valisi Kerem Al, düzenlemesi devam eden Karaçay Rekreasyon Alanında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Kerem Al’ın incelemelerinde, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve İl Genel Meclisi Üyeleri de bulundu.

Vali Kerem Al, beraberindekilerle birlikte yürüyüş yolunda yürüyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Karaçay Rekreasyon alanında yürüyüş ve piknik yapan vatandaşlarla da sohbet eden Vali Kerem Al, oyun alanlarını, yürüyüş parkurlarını, yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarını inceledi. Karaçay Rekreasyon Alanını çok beğendiklerini ifade eden vatandaşlar Vali Kerem Al’a teşekkür ettiler.



Piknik yapan vatandaşlar ise Vali Kerem Al ve beraberindekilere ikramda bulundular. İncelemelerinin devamında yürüyüş alanında karşılaştığı futbol antrenmanından dönen öğrenciler ve antrenörleri ile de sohbet eden Vali Al, öğrencilere okul ve spor hayatlarında başarılar diledi.



Karaçay Rekreasyon Alanının Osmaniye’ye yeni bir yaşam alanı kazandıracağını belirten Vali Kerem Al, yeşil bir görünüme kavuşturulan Alanda çocuklar için oyun parkları, bisiklet ve yürüyüş yolu, açık hava fitness aletlerinin yer alacağını ifade ederek, “Karaçay Rekreasyon alanı kafeteryası, kamelyaları, piknik masaları, bankları, çocuk oyun grupları, yeşil alanı, yürüyüş ve bisiklet yolu ile Osmaniyelilerin çocukları ile birlikte güzel vakit geçirecekleri bir alan olarak tasarlandı. Düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor, en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Şimdiden ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Vali Kerem Al incelemelerinin ardından Karaçay Rekreasyon alanında bulunan kafeteryanın bahçesinde beraberindekilerle birlikte kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, il merkezi ve ilçelerde yapılan yatırımlar hakkında İl Genel Meclisi Üyelerine bilgi verdi.










  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar