25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4959
EURO34.9259
ALTIN2437.2

"Kamu üniversite sanayi el ele"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Kamu üniversite sanayi el ele"
Abone ol
Osmaniye'de Kamu - Üniversite - Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında, Sanayi Siteleri Yönetimi ile OSB Sanayicilerinin Ticari ilişki bağlarının güçlendirilmesi konulu ikinci toplantı Ufuk Boru'da yapıldı.
Osmaniye'de Kamu - Üniversite - Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında, Sanayi Siteleri Yönetimi ile OSB Sanayicilerinin Ticari ilişki bağlarının güçlendirilmesi  konulu ikinci toplantı Ufuk Boru'da yapıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün, Kamu - Üniversite - Sanayi İşbirliği kapsamında ve Sanayi Sitesi Esnaflarının OSB Sanayicilerle Ticari İlişki bağlarının güçlendirilmesi amacıyla  düzenlediği Ufuk Boru ziyareti; Ufuk boru temsilcisi Mehmet Süzergöz'ün ev sahipliğinde yapıldı.

Osmaniye Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Cafer Takırtaş, Osmaniye KOSGEP Müdürü Nihat Karademir, Sanayi Şube Müdürü Hasan Ekiz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl KÜSİ Temsilcisi Doç. Dr. Önder Kaşka, DOĞAGA'dan Uzman Utku Akdere, Osmaniye 1.inci Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Yavuz,  Osmaniye 2'nci Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Demirci, Madeni Yağ ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bayral, Toprakkale Sanayi Sitesi Başkan Yardımcısı Eyup Toprak ve Sanayi esnaflarının katılımlarıyla bir toplantı yapıldı.

Toplantıda ; Toprakkale Sanayi Sitesinde kurulacak işyerlerinin faaliyet alanları konusunda OSB’ deki firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenmesi, OSB’ deki firmaların tedarik ettiği malzemelerin envanterinin çıkartılması, Sanayi Sitelerinde faaliyet gösteren veya gösterecek işyeri sahiplerinin sorunları gündeme getirilmiş ve bu sorunların Kamu – Üniversite – Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında nasıl çözüleceği görüşüldü.

Ayrıca OSB'lerdeki sanayicilerle sanayi sitelerindeki esnafların iş yapabilirliği bağının güçlendirilebilmesi konuları ele alınmış ve sanayi sitesi esnaflarının desteklenmesi konusunda görüş birliğine varıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar