25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5791
EURO34.974
ALTIN2422.5

Kamu Kurum müdürleriyle değerlendirme toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamu Kurum müdürleriyle değerlendirme toplantısı
Abone ol
Vali Kerem Al, Kamu Kurum Müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.
Vali Kerem Al, Kamu Kurum Müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Valilik Rahime Hatun Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcıları Mehmet Öz ve Alp Eren Yılmaz da katıldı.

İl genelindeki yatırımların değerlendirildiği toplantının başında konuşan Vali Kerem Al, öncelikle tüm Kurum Müdürlerinin kendi kurumlarının düzen ve tertibinden sorumlu olduğunu kaydederek, devlet hizmetinin belli bir disiplin içinde yürütüldüğünü bu nedenle de bu konuda duyarlı olunmasını istedi.

Kurumların vatandaş odaklı çalışması gerektiğinin de altını çizen Vali Al, “Vatandaşlarımızın talepleri zamanında karşılanmalı ve hiçbir işlem sürüncemede bırakılmamalıdır. Vatandaşlarımız her konuda aydınlatılmalı, olumsuz bir durum olduğu hallerde işlemin neden yapılamadığı konusunda mutlaka bilgi verilmeli ve vatandaşlarımızın kurumlardan memnun bir şekilde ayrılması sağlanmalıdır” diye konuştu.

VALİ AL, “ÖDENEKLER ETKİN BİR ŞEKİLDE, YERİNDE VE ZAMANINDA KULLANILMALI”

Sözlerinin devamında ilimizdeki yatırımlar konusuna değinen Vali Kerem Al, yatırımlar için ayrılan ödeneklerin etkin bir şekilde, yerinde ve zamanında kullanılması gerektiğini ifade ederek, “Kurum müdürlerimiz yatırımlarını takip etmeliler. Yatırımlarımız için ayrılan ödenekler yerinde ve zamanında kullanılmalı, yatırımlarımız planlanan zaman içinde gerçekleştirilmelidir” diye konuştu.

Yatırım ihaleleri yapıldıktan sonra iş süreçlerinin takibinin yapılması gerektiğini de belirten Vali Al, yapılan işin kalitesinin denetlenmesinin ancak iş sürecinin takibi ile mümkün olacağını kaydetti.

Ödeneği geldiği halde henüz başlanılmamış yatırımlar hakkında da kurum müdürlerinden bilgi alan Vali Al, yatırımların başlamamasına neden olan sorunların bir an önce çözülmesi ve yatırımlara başlanılması konusunda talimat verdi.

Toplantının son bölümünde Vali Kerem Al, kurumların devam eden çalışmaları, sorun ve ihtiyaçları hakkında Kamu Kurum Müdürlerinden bilgi aldı.

Kurumlar arasındaki koordinasyonun sorunların kısa sürede ve etkin olarak çözülmesinde önemli bir rolü olduğunu belirten Vali Al, koordinasyonun, hizmetlerin eksiksiz ve aksamadan yürütülmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar