24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5884
EURO34.952
ALTIN2430.0

Kamalak: Batılı ülkeler, Türkiye'yi bölme mücadelesi veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamalak: Batılı ülkeler, Türkiye'yi bölme mücadelesi veriyor
Abone ol
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Türkiye ve İslam dünyasının zor bir süreçten geçtiğini belirterek batılı ülkelerin Türkiye'yi bölme mücadelesi verdiğini ifade etti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Türkiye ve İslam dünyasının zor bir süreçten geçtiğini belirterek batılı ülkelerin Türkiye'yi bölme mücadelesi verdiğini ifade etti.

Kamalak, "Allah korusun eğer milli görüşçüler meseleye el koymayacak olursa  operasyonun sonuna  yaklaşılmış durumdadır." dedi.

Partisin Osmaniye'de, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) toplantı salonunda düzenlenen "Gelişen Dünya ve Türkiye"  konferansında konuşan Kamalak, "Şuan bakıyoruz İslam coğrafyasına kan gövdeyi götürüyor. Müslümanların elindeki silahlar kafirlerin. Yüksek yüksek fiyatlarla alınmış silahlar. Kim kimi öldürüyor, Müslüman Müslüman'ı öldürüyor. ölende katil, öldürende. Bu gidişe dur diyecek olan yegane ekip milli görüş ekibidir. İşimiz zor değil yeter ki biz görevimizi yapalım kardeşlik görevimizi yapalım. Eğer bu görevimizi yapmazsak bölünmüş olan İslam coğrafyası, başta Türkiye'miz olmak üzere bir daha bölünecektir. Sivas'tan mersine kadar hat çekilerek doğusu koparılıyor Türkiye'den." dedi.

OSMANLIYI PARÇALAYANLAR BİRAZ DAHA BÖLME MÜCADELESİNİ VERİYOR
Şuanda Türkiye'nin doğusunda olup bitenlerin, sebepsiz ve plansız olmadığını kaydeden Kamalak, " Osmanlıyı bölenler, İslam Coğrafyasını paramparça edenler şimdi o parçacıkları da biraz daha bölme mücadelesini veriyor. Adamlar Osmanlıyı bölerken gizli gizli planlar yapıyorlardı, şimdi gizlemiyorlar da artık, çünkü Osmanlı yok karşılarında. Kendilerine aşık olan yöneticilerin oluşturduğu ülkeler var. Adamlar haritasını çizmiş. Bana diyebilir mi ki bugün Türkiye Cumhuriyetinin yöneticileri 'bu harita hayaldir, böyle bir harta yoktur, uydurmadır' diyebilirler mi?. Türkiye'yi bölme mücadelesi veriyor batılılar. Allah korusun eğer milli görüşçüler meseleye el koymayacak olursa  operasyonun sonuna  yaklaşılmış durumdadır. Şunda Akdeniz'de 13 ülkenin 60'ın üzerinde savaş gemisi vardır. Bunların ne işi var burada" dedi.

Türkiye'de Milli Görüşü savunan yegane partinin Saadet Partisi olduğunu belirten Genel Başkan Kamalak, "Türk halkının kendisine şu soruyu sorması lazım: Ben batıya, haçlı birliğine mi girmek istiyorum? Yoksa doğuya İslam birliğine mi girmek istiyorum? Batı alemine kul köle mi olmak istiyorsun? Yoksa yüzünü İslam alemine mi dönmek istiyorsun? Türkiye Avrupa Birliği'ne girmek için elinden gelen tavizi vermek niyetinde, iş Milli Görüşçülere düşüyor. Zaman zor ama görevimiz zor değil. Diğer siyasi partilerin İslam birliğini kurmak gibi bir endişeleri yok. Biz İslam birliğini savunuyoruz. Ben İslam birliğinden yanayım diyerek küffara giden yolda koşamazsın" şeklinde konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar