19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6557
EURO34.8645
ALTIN2502.4

Kadir Kara, Katı Atık Birlik başkanlığına seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadir Kara, Katı Atık Birlik başkanlığına seçildi
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği’ne (OKAB) yeniden başkan seçildi.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği’ne (OKAB) yeniden başkan seçildi.
 


30 Mart yerel seçimleriyle OKAB meclisinin feshinin ardından il, ilçe ve belde belediyelerinin yeniden oluşumuyla Katı Atık Birliğinde yeni başkan ve yönetim seçimi yapıldı.


Osmaniye İl Özel İdaresi Meclis salonunda yapılan birlik meclis toplantısında birlik başkanı, birlik encümeni ve ihtisas komisyonlarının seçimleri yapıldı.


Birliğin yeni yönetimi oluşturulana kadar geçici olarak birlik üyelerinde yaşça en büyük olan Mehmet Yıldırım Divan Başkanlığına, üyelerden en genç olan Oğuzhan Saçıkara ve Bünyamin Kılıçkıran kâtip üye olarak seçilmesinin ardından birlik başkanlığı seçimine geçildi.


Birlik başkanlığı seçiminde Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, başarı ile yürüttüğü beş yılın ardından 34 meclis üyesinin oyunu alarak yeniden birlik başkanlığına seçildi.


Birlik başkan vekilliğine birinci vekil Nuh Kara, ikinci vekilliğe ise Hacı Bekir Dingil seçilirken, kâtip üyeliklere ise Bünyamin Kılıçkıran ile Ali Yılmaz seçildi.


Yeniden birlik başkanlığına seçilen Kadir Kara, kendilerine gösterilen bu teveccühten dolayı teşekkürlerini sunarken yapılan bu seçimin ve yeni yönetimin OKAB’a ve Osmaniye’ye hayırlı olmasını diledi.


Başkan Kara, “Geçtiğimiz dönemdeki meclis ve encümenin üstün gayret ve çalışmaları ile başlayan ve şu anda yapımının hızla devam ettiği Katı Atık Bertaraf Tesisi inşaatının %60’lık kısmının tamamlandı. İnşallah planlandığı gibi çalışmalar devam edecek ve en kısa süre içerisinde tesis tamamlanarak hizmete açılacak” dedi.


BİRLİK ENCÜMENİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN SEÇİLDİ
Toplantıda ayrıca birlik encümenin de seçimi yapıldı. Birlik encümenine ilçe belediye başkanları seçildi. Yapılan seçimin sonunda birlik encümenine Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci seçildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar