24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.553
EURO34.8755
ALTIN2426.9

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu
Abone ol
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOBB Osmaniye Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimleri OTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOBB Osmaniye Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimleri OTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

25 Aralık 2014 tarihinde İcra Komitesine seçilen Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri  ilk toplantılarında  kendi aralarında yaptıkları seçim sonucunda oybirliği ile Başkanlığa Halise Şen’i, Başkan Yardımcılığı görevine Remziye Aybaba’yı seçtiler.

İkinci dönemde tekrar Başkanlığa seçilen Halise Şen, İcra komitesi üyelerine teşekkür ederek, yeniden başkan seçilmiş olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu, bu dönem içerisinde icraatların daha da yoğunlaşarak, kurulun aktif olarak çalışacağını belirtti.
 
Kadınların çalışma hayatındaki yeri ve önemine değinen Halise Şen, kadınların her alanda başarılı şekilde çalıştıklarını, ancak daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu vurguladı.
Halise Şen, oluşturulan kurulun amacının kadınların girişimciliğe özendirilmesi ve desteklenmesi yönünde olduğunu ve kurulun amaçlarına uygun şekilde programlar belirleyerek çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

25 Aralık’ta İcra komitesine seçilen Osmaniye Genç Girişimciler Kurulu üyeleri de 9 Ocak’ta yaptıkları ilk toplantılarında Orhan Karakaya’yı yeniden Kurul Başkanlığına, Zekeriya Davarcı  ve Ahmet Kastal’ı Başkan Yardımcılığı görevine seçtiler.

Orhan Karakaya, ikinci kez tekrar kurul başkanlığına seçilmekten dolayı mutluluğunu dile getirerek, bu dönemde kurulun çalışmalarına ağırlık vereceklerini ve Osmaniye’de girişimciliği özendirmek için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti. 

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke de, iki yılda bir yapılan seçimlerle göreve gelen kadın ve genç girişimci kurul üyelerini tebrik ederek, yeni dönemin her iki kurul içinde hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 81 ilde açılan bu kurulların oluşumunda üyelerin; her ilde yer alan Ticaret Odaları ve Ticaret Borsalarının kayıtlı üyelerinden ve Üniversite akademik personeli ve öğrencilerinden oluştuğunu belirten Murat Teke, ilimizde yer alan bu kurul da başta OTSO üyeleri olmak üzere Osmaniye Ticaret Borsası ile Kadirli Ticaret Odası ve Kadirli Ticaret Borsası üyeleri ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nden öğrencilerin yer aldığını söyledi.

Kalkınmada öncelikli yöreler arasında yer alan Osmaniye için, kadın ve genç girişimciler kurulunun önemine değinen Murat Tete, ilimizin ekonomik olarak gelişmesi ve kalkınmasının girişimciler sayesinde olacağını,  bu sebeple girişimciliğin özendirilmesi için oluşturulan bu kurulların yapacakları faaliyetlerin çok önemli olduğunu vurguladı.
 
Her iki kuruldan da bu dönem içerisinde daha fazla faaliyet ve aktivite beklediklerini belirten Murat Teke, kurulun yapacağı çalışmalar için kurul üyelerine başarılar diledi.

Osmaniye Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri; Halise Şen, Remziye Aybaba, Emine Yılmaz, Ümmü Göktürk, Emine Evcil, Melek Çardak Koç, Hacer Burcu Ateş Yüceer, Necla
Ceren Kaya, Fatma Hamiyet Oğuzhan, Seda Kıdak (Pilge), Ayten Yanık, Emine Sultan Demirel, Meltem Serpil Koçak, Selin Saraç, Sonay Bağcı Mıçı isimlerinden oluştu.

Osmaniye Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ise;
Orhan Karakaya, Zekeriya Davarcı, Faruk Özdemir, İbrahim Akgül, Tansu Bilir, Hakkı Serdar Ünal, Hacı Ali Demirialay, Mustafa Yiğit, Ahmet Kastal, Ramazan Berk Temel, Volkan Kuşçu, Bilal Şeker, Mustafa Kamil Kaçıra şeklinde oluştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar