19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5776
EURO34.8691
ALTIN2492.0

Kadın çiftçilerden Vali Coşkun’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadın çiftçilerden Vali Coşkun’a ziyaret
Abone ol
Osmaniye Merkez Değirmenocağı köyünde proje kapsamında kesme gül üretimi yapan bir grup kadın çiftçi tarafından  Vali Ömer Faruk Coşkun’a  teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Osmaniye Merkez Değirmenocağı köyünde proje kapsamında kesme gül üretimi yapan bir grup kadın çiftçi tarafından  Vali Ömer Faruk Coşkun’a  teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında Vali Coşkun, kadın çiftçilerin ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek,  Kadın çiftçilerin söz konusu projeler kapsamında, yaptığı çalışmalar neticesinde takdire şayan bir sonuç elde etmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Vali Coşkun yaptığı konuşmada bu tür çalışmalarda başarının tesadüfi olmadığını, elde edilen başarının arkasında güzel bir eğitim ve ekip çalışmasının olduğunu söyledi. 

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde çalışan personellerine, bu projeye verdikleri destek ve katkılardan dolayı İl Müdürünün şahsında teşekkürlerini ileten Vali Coşkun,  Kadın çiftçileri  bu projeye katılımda gösterdikleri medeni cesaret, çalışma azmi ve nihayetinde başarılarından dolayı tebrik etti.

Vali Coşkun sözlerinin devamında, Osmaniye'nin tarımda çok iyi bir noktada bulunduğunu belirtti. Tarım ve Orman Bakanlığının "Gül Bahçesinde Yeşeren Umutlar" ve SODES Çalışması kapsamında uygulanan "Gül Kokulu Eller" projeleri sayesinde İlimizin bundan sonra kesme gül yetiştiriciliği ve süs bitkileri üretimi açısından daha çok sesini duyuracağını söyledi.

Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam ise yaptığı konuşmada; "Çiftçilerimizin tarımsal üretimden daha çok gelir kazanmalarına yönelik eğitim ve demonstrasyon faaliyetlerine ağırlık vereceğiz. Bu ve benzeri projelerden daha fazla uygulama yaparak uyguladığımız her projenin iyi sonuçlar verebilmesi için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" dedi. 

Kadın Çiftçiler  ise, Tarım ve Orman Bakanlığı  ile Valiliğin vermiş oldukları proje desteklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek bundan sonraki hedeflerinin kesme gül üretiminde başarıyı perçinlemek ve daha sonra yeni üretim alanları oluşturmak olduğunu söylediler.  

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün sağladığı proje ve teknik destekle bu işi daha iyi kavradıklarını, sektörün gelir getirme potansiyelini gördüklerini belirten Kadın çiftçiler,  Örtü altı kesme gül üretim alanına yatırım yapmak isteyenlere yardımcı olacaklarını da belirterek  Vali  Ömer Faruk Coşkun'a kendi ürettikleri güllerden bir buket takdim ettiler
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar