28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3461
EURO35.1203
ALTIN2311.1

Jandarmadan Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmadan Şehit Aileleri ve Gazilere İftar
Abone ol
Osmaniye'de, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 178'inci kuruluş yılı, şehit ve gazi aileleri onuruna verilen iftar yemeğiyle kutlandı.

Osmaniye'de, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 178'inci kuruluş yılı, şehit ve gazi aileleri onuruna verilen iftar yemeğiyle kutlandı.

Osmaniye Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün katkılarıyla İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Kerem Al ve eşi Beyhan Al'ın yanı sıra protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, İl Jandarma Komutanlığı personeli, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile güvenlik korucuları katıldı.

Programda konuşan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. Yıldönümü kutlamaları nedeniyle düzenlenen programa katılan herkese teşekkür etti.

JANDARMA TEŞKİLATININ BAŞARISIYLA ÖVÜNÜYORUZ

Vali Kerem Al ise Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlayarak, "Jandarma Teşkilatımız 178 yıldır vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, kamu düzeninin sağlanması, sınırlarımızın korunması konusunda görevlerini ifa etmekte ve yurdumuzun dört bir köşesinde milletimizin huzur ve esenliği için dün olduğu gibi bugün de canla başla çalışmaktadır. Jandarma Teşkilatımız, demokratik değerlere bağlı, hukukun üstünlüğünü özümsemiş bir teşkilattır. Teröre karşı verdiği mücadele ile ülke bütünlüğünün teminatı haline gelmiş olan Jandarma Teşkilatımızın başarılarıyla övünüyoruz. Bu vesile ile jandarma şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum." dedi.

KORE GAZİLERİNE MADALYA

Konuşmaların ardından Vali Kerem Al, Kore gazileri ve vefat etmiş Kore gazilerinin varislerine madalyalarını takdim etti.

Kore Gazisi Abdurrahman Sarı, Memi Akbay'ın varisi Zeliha Akbay, Sait Şahin'in varisi Emine Şahin, Ramazan Karagüllü’nün varisi Eşe Karagüllü, Mehmet Gedik’in varisi Erdal Gedik, Sadık Can’ın varisi Mehmet Can ve Mustafa Bukan’ın varisi Abdullah Bukan madalyalarını Vali Al'dan aldılar.

HIRSIZLIK OLAYINI AYDINLATAN JANDARMA PERSONELE ÖDÜL

Organize Sanayi Bölgesinde meydan gelen hırsızlık olayının aydınlatılmasında emeği geçen Jandarma Personeline de başarı belgelerini veren Vali Al, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. Yıldönümü kutlamaları düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Düziçi ilçesi Şehit Üsteğmen Yusuf Tunaboylu Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Emine Yaren Atabey, ikinci olan Sumbas Ortaokulu 5. Sınıfı öğrencisi Cemile Sıla Torun, üçüncü olan Düziçi ilçesi Şehit Üsteğmen Yusuf Tunaboylu Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Miraç Kurt; Kompozisyon yarışmasında birinci olan Düziçi ilçesi Şehit Üsteğmen Yusuf Tunaboylu Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Emine Özdemir, ikinci olan Cebelibereket Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Sude Naz Yiğit, üçüncü Cebelibereket Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Sude Sarıfakıoğlu’na ödüllerini verdi. Programın devamında okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, okunan ezan ile birlikte ile oruçlar açıldı. Yemek programının ardından Çukurova Halk Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği (ÇUHADER) Türk Halk Müziği Korosu konser verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar