28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3484
EURO35.1569
ALTIN2310.0

Jandarma Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yılı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yılı
Abone ol
Jandarma teşkilatının kuruluşunun 177. yılı nedeniyle Vali Kerem Al bir mesaj yayınladı.
Jandarma teşkilatının kuruluşunun 177. yılı nedeniyle Vali Kerem Al bir mesaj yayınladı.

Vali Kerem Al mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Yüksek bir vazife şuuruyla; ülkemizin ve milletimizin huzuru, can ve mal güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunmasında görev alan Jandarma Genel Komutanlığı'nın 177. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

Kurulduğu günden bugüne Yüce Milletimize ve güzel vatanımıza sadakatle hizmet eden Jandarma teşkilatımız, Yüce Milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş,  huzur ve güvenliğinin sağlanması yönündeki hizmetleriyle milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır. Jandarma personelimiz de, milletimizin bu teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan bu güven ve sevgi bağını korumak ve daha da güçlendirmek amacıyla ülkemizin her noktasında, zaman mevhumu gözetmeksizin hizmet azminde olmuştur.

Ülkemizin güvenliği,  asayişin sağlanması ve halkımızın huzuru için, halkımızla iç içe görev yapan Jandarma teşkilatımız, iyi eğitimli personeli, donanımı, disiplini, vatan sevgisi, tecrübesi, kabiliyeti ve fedakar mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için gurur verici çalışmalara imza atmaktadır.

Modernizasyon ve yeniden yapılanma çalışmalarıyla daha da güçlenen Jandarma teşkilatımız, köklü tarihi boyunca olduğu gibi günümüzde de hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere her geçen gün daha da bağlılık göstererek,  milletimizin birlik ve bütünlüğü, vatan topraklarının korunması için ülkemizin her köşesinde fedakârlıkla hizmet vermektedir.

Bu düşüncelerle Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle,  aziz Jandarma şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi sunuyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar