23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5647
EURO34.9151
ALTIN2430.5

İTO’dan Tosyalı Holding’e “İnsan ve Doğa” ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İTO’dan Tosyalı Holding’e “İnsan ve Doğa” ödülü
Abone ol
Bu yıl ilk kez düzenlenen İTO Ödülleri gecesinde Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, iş sağlığı ve işçi güvenliğine verdiği önemden dolayı “İnsan ve Doğa” ödülünü kazandı.
Bu yıl ilk kez düzenlenen İTO Ödülleri gecesinde Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı,  iş sağlığı ve işçi güvenliğine verdiği önemden dolayı “İnsan ve Doğa” ödülünü kazandı.

60 milyon TL yatırımla kurulan tesisle çevreye yayılan tüm toz ve gazları temizleyen Tosyalı Holding, çevreyi ve insanı koruyucu önlemler almasındaki başarısıyla bu özel ödülü almaya hak kazandı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve İstanbul'un küresel anlamda çekim merkezi olmasını amaçlayan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Ödülleri, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Yurt içinde ve dışında dev yatırımlara imza atarak başarısını sürdüren Tosyalı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, iş sağlığı ve işçi güvenliğine verdiği önemden dolayı gecede, “İnsan ve Doğa” ödülünü kazanan isim oldu. 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı   Recep Tayyip Erdoğan’ın  katılımlarıyla düzenlenen ve İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın ev sahipliği yaptığı geceye, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu popüler oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın gerçekleştirdiği ve Ankara Devlet Tiyatrosu Opera ve Bale Sanatçısı Selva Erdener’in konseriyle renklenen törende, ödüller sahiplerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İTO Başkanı İbrahim Çağlar tarafından takdim edildi.

7 TEPELİ ŞEHİRDE, 7 ÖZEL ÖDÜL
Törende, İstanbul’un “7 tepeli şehir” olmasına atfen, ekonomi, kültür-sanat, bilim, sosyal sorumluluk, yatırım, marka ve şehircilik olmak üzere 7 ayrı kategori altında başarı gösteren kişi, kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, iş sağlığı ve işçi güvenliğine verdiği önemden dolayı “İnsan ve Doğa” ödülünü kazanan isim oldu. Her yıl başarı trendini artıran, ülkesini ve insanını düşünerek yaptığı yatırımlarla takdir toplayan Fuat Tosyalı, işçi sağlığının ve iş güvenliğinin büyük önem taşıdığı demir çelik sektöründeki fabrikasında, 60 milyon TL tutarındaki yatırımla kurduğu tozsuzlaştırma tesisi ile çevreye yayılacak olan tüm toz ve gazları temizleyerek çevreyi ve insanı koruyucu önlemleri nedeniyle "insan ve doğa ödülü"ne değer bulundu.
 
Tosyalı Holding HakkındaTosyalı Holding'in geçmişi 1952 yılında teneke soba boru üretimi ve ticareti yapmak üzere kurulan Tosyalı Ticaret'e uzanmaktadır. İskenderun’un ilk holdingi olan Tosyalı Holding; Fuat, Ayhan ve Fatih Tosyalı kardeşlerin 1980’li yıllarda bayrağı babaları Şerif Tosyalı’ dan devralmalarıyla birlikte hızlı bir büyüme sürecine girmiş ve grubun sahip olduğu şirketler, sektörlerinde Türkiye’nin lider firmaları arasına girdi.

Grubun kurumsallaşması 1988 yılında Tosyalı Metal Ticaret A.Ş. ile başlamıştır. Tosyalı Holding’in Osmaniye OSB’de 6, İstanbul’da 1 ve İzmir’de 1, İskenderun OSB’de 7 ve 1’i yatırım aşamasında olan Türkiye’de toplam 16 tesisi bulunmaktadır. Ayrıca Kuzey Afrika Cezayir’de 2 Tesis ile Avrupa Karadağ’da 1 tesisi bulunmaktadır. Tosyalı Holding 3 kıtada , 6 bölgede 12 iştiraki ile 1’I yapım aşamasında toplam 18 tesise sahip bulunuyor.

Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. yatırım aşamasında olup, Osmaniye’de kurulacak tesis ile öncelikle MENA bölgesindeki alıcılar için üretim yapacaktır. Ayrıca ISO 500 sıralamasında Tosçelik, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında 2013 rakamlarına göre 17. sırada yer alıyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar