20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

İŞKUR’dan OGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞKUR’dan OGC’ye ziyaret
Abone ol
İş-Kur Osmaniye İl Müdürü Ahmet Altunkaynak ve Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyun, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

İş-Kur Osmaniye İl Müdürü Ahmet Altunkaynak ve Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyun, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

İş-Kur Osmaniye İl Müdürü Ahmet Altunkaynak ve Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyun’u Cemiyet Başkanı İsrafil Avcı ile bir grup gazeteci karşıladı.

Altunkaynak, basının yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Çalışma hayatında Milli Seferberlik alanında yapmış olduklarını çalışmalarda da değinen Altunkaynak, Osmaniye’de işsizlik oranının yüksek olduğunu, genç nüfus oranının oldukça fazla olduğunu ve mülteci oranının da fazla olması nedeniyle yoğun bir işsizlik durumu ile karşı karşıya olduklarını söyledi.

Altunkaynak, yaptığı açıklamasında; “Osmaniye’deki işsizlik sorununu çözebilmemiz için teşviklerimizi halka ve işverenlere ulaştırmamız gerekiyor.

Bu kapsamda yapılan çalışmalarımız halka duyuruldu, bunu takip ediyoruz. Bizim gözümüz kulağımız oldular. Basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında Temmuz ayı sonu itibariyle bin 937 kişi istihdam edildi. İşbaşı Eğitim Programı ile bin 463, Toplum Yararına Program Kapsamında ise bin 289 kişi iş sahibi oldu.”dedi.

Tekstil ve iplik sektörüne ise eleman bulmakta güçlük çektiklerini belirten İş-Kur Osmaniye İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, İzmir’de bir firmaya çok sayıda işçi istihdamı konusunda işsizlere yardımcı olabileceklerini söyledi.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ise, İş-Kur ile basın mensuplarının diyaloglarının üst düzey olduğunu, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini, bu çalışmalar nedeniyle İş-Kur İl Müdürü başta olmak üzere tüm çalışanlarını kutladığını bildirdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar