25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5986
EURO35.0574
ALTIN2429.0

İŞKUR, istihdam seferberliğini sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞKUR, istihdam seferberliğini sürdürüyor
Abone ol
Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü istihdama yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü istihdama yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren birçok işyerinin personel ihtiyacı karşılayan Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personel istihdamına bir yenisini daha ekledi.

İMC Galvaniz Tel San. ve Tic. A.Ş. isimli işyerine 30 kişilik istihdam gerçekleştiren Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yaptığı kurs ve programlar ile Osmaniye’deki işsizlik sorunu ile mücadelesine devam ediyor.

İl Müdürlüğü binası toplantı salonunda gerçekleştirilen işçi seçme toplantısında İl Müdürü Ahmet Altunkaynak; “Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak işsiz kardeşlerimize ekmek kapısı bulma yolunda üstün gayretlerimiz devam etmektedir. Bu gayretlerimiz sonucunda işe yerleştirmelere bir yenisi daha eklemiş olmak İŞKUR ailesi olarak bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren İMC Galvaniz Tel San. ve Tic. A.Ş. adlı işyeri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda İşbaşı Eğitim Programı marifeti ile 30 kişilik istihdam gerçekleştirdik.

Toplam 6 aylık yapılan program ile gerçekleştirilen işe yerleştirme ile galvanizci ve tel çekme mesleklerinde çalışacak olan kişilerin ilk üç ay asgari ücret üzerinden maaşları ile birlikte sağlık sigortaları kurumuz tarafından karşılanacak olup kalan üç ayda ise işyeri tarafından karşılanacaktır. İŞKUR olarak yaptığımız ve yapmaya devam edeceğimiz istihdamlarda önceliğimiz daimi istihdamın sağlanmasıdır.

Biz İŞKUR olarak işçi kardeşlerimizden öncelikle işyerlerinde özveri ile çalışmalarını, işverenlerden ise işçi haklarını gözetmeleri konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesi hususunu tavsiye ve temenni ediyoruz. Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak işçi işveren arasında uyum sağlanması ve uygun işe uygun personel anlayışı ile istihdamlarımıza devam edeceğiz.”dedi.

Düzenlenen programa, Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, İş ve Meslek Danışmanı Mustafa Yılmaz ve İMC Galvaniz Tel San. ve Tic. A.Ş. yetkilileri katıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar