16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4536
EURO34.4936
ALTIN2475.4

İŞKUR, işgücü piyasasını araştıracak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞKUR, işgücü piyasasını araştıracak
Abone ol
Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü kent merkezi ile Kadirli ilçesinde işgücü piyasası araştırması yapacak.

Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü kent merkezi ile Kadirli ilçesinde işgücü piyasası araştırması yapacak.

Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü, saha çalışması ile 5 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılacak olan İşgücü Piyasası Araştırması kapsamında ilimizde 437 işyerinin ziyareti gerçekleştirilecek. 

Yapılacak olan işgüçü piyasa  araştırma kapsamında il merkezinde 360, Kadirli ilçesinde ise 77 noktaya ziyaret gerçekleştirileceği bildirildi.

İşkur İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, “İşgücü Piyasası Araştırması ile Osmaniye ilimizin işgücü piyasasının fotoğrafını çekeceğiz. Saha çalışması 05 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılacak olan İşgücü Piyasası Araştırması kapsamında ilimizde 437 işyerinin ziyaretini gerçekleştireceğiz. Araştırma kapsamında, ilimizde faaliyet gösteren 20 ve daha fazla çalışanı olan işyerlerinin tamamını ziyaret etmeyi planlamaktayız. 

İş ve Meslek Danışmanlarımızın işverenlerle gerçekleştireceği görüşmeler sonrasında, ilimizde; istihdam edilenlerin meslek bilgileri, ihtiyaç duyulan açık işler ve bu açık işlerde aranan özellikler, karşılanmasında güçlük çekilen meslekler ile bu mesleklerde neden çalışacak kişi bulunamadığına ilişkin bilgileri ve önümüzdeki yıl için istihdam beklentilerini tespit edeceğiz. Elde edilen sonuçlar, İlimizin istihdam politikalarına yön verecektir.”dedi. 

İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, “Osmaniye iş dünyasına, işveren ve işçilerimize daha kaliteli hizmet sunmak amacı ile gerçekleştireceğimiz bu çalışmada iş ve meslek danışmanı arkadaşlarımıza gösterecekleri yakın ilgiden dolayı işverenlerimize ve bu özverili çalışmada emeği geçecek olan tüm İşkur çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Araştırmanın; ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına, çalışma hayatının tüm aktörlerine, sivil toplum örgütlerine, üniversitelere, araştırmacılara ve tüm kamuoyuna faydalı olması bekleniyor. 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar