19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5881
EURO34.8294
ALTIN2501.4

İpek’in okuduğu Şiir dinleyenleri düşündürüyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İpek’in okuduğu Şiir dinleyenleri düşündürüyor!
Abone ol
Osmaniyeli Şair Ahmet İpek’in yazmış olduğu “Kılıbık” isimli şiir ulusal televizyon kanallarında da okunması ile dinleyenleri hem güldürüyor, hem de düşündürüyor.
Osmaniyeli Şair Ahmet İpek’in yazmış olduğu “Kılıbık” isimli şiir ulusal televizyon  kanallarında da okunması ile dinleyenleri hem güldürüyor, hem de düşündürüyor.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ahmet İpek, geçtiğimiz yıl Zorkun isimli şiirini albüm yaparak sosyal paylaşım sitesinde Osmaniye’nin tanıtımına önemli katkılarda bulunmuştu.

Geçtiğimiz ay içerisinde Osmaniye’de çekim yapan Kanal 7 Tv Ekibinin “Gündüz Gece” programına konuk olan ve “Kılıbık” isimli şiirini okuyan Ahmet İpek, bir kez daha Osmaniye’nin kültür elçisi olduğunu ortaya koydu.

İpek’in “Kılıbık” isimli şiiri Türkiye’nin değişik illerindeki yerel televizyon kanallarında da yayınlanması ile Osmaniye’deki şiir birikiminin şiir severlerle paylaşılması sevinçle karşılanıyor.

Osmaniye’nin kültür elçisi Ahmet İpek, şiirlerinin ulusal kanallarda yayınlanması, konuk olduğu yerel televizyon kanallarında ilgi görmesinin kendisi adına değil, Osmaniye adına sevindirici olduğunu söyledi.

İpek, bir televizyon kanalında, şiirini yorulmadan önce; “İsmimin altına OŞYAD üyesi yazmanızı rica ediyorum. Bizler Osmaniye adına bir bütünüz, kültür ve sanatını yaşatma adına birlikte hareket eden bir kuruşun üyesiyiz. Bireysel hareket etmiyoruz, bencillikten uzak bir anlayış içerisinde Osmaniye’mizin adını şiirle tüm dünyaya duyurmaya çalışıyoruz”diye konuştu.

Program sunucusu İpek’in bu sözleri karşısında Osmaniye’nin şiir adına şanslı olduğunu belirterek, “Şiir tadında Osmaniye’ye sevgi ve selamlarımızı iletiyoruz”sözlerini kullandı.

Ahmet İpek önümüzdeki günlerde yeni bir şiirinin çekimlerinin hazırlıklarını yapıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar