19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3356
EURO35.1828
ALTIN2240.4

İlahiyat Fakültesi’nde Onur belgesi töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlahiyat Fakültesi’nde Onur belgesi töreni
Abone ol

Osmaniye Korkut Ata ÜniversitesiGüz dönemi Yüksekonur ve onur belgesitöreniOKÜ Rektörlük büyük salonda düzenlendi.

Osmaniye korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)  “2017-2018 Güz Dönemi Yüksek Onur ve Onur Belgesi Takdim Töreni” Rektörlük Büyük Salonu'nda gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi 2017-2018 Güz Dönemi’nde 61 öğrenci Yüksekonur ve 111 öğrenci ise Onur Belgesi almaya hak kazandı. Törene, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk’ün yanı sıra İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ile öğrenciler katıldı. 



İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İbrahim Aydın tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti, daha sonra saygı duruşundan bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törenin açılış konuşmasını OKÜ Rektörü, İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Türk yaptı.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk konuşmasında, “İlahiyat Fakültemizi güçlendirme çalışmalarımızın yanında inşaatına da son hızla devam ediyoruz.  Fakültemizin inşaatındaki çalışmalarda yol aldıkça Karacaoğlan Yerleşkemize ayrı bir renk kattığını gözlemliyoruz.  Bu törende Yüksekonur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerin karşısında olmaktan da ayrı bir heyecan duyduğumu, onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Sorunlarınızı biliyorum. 8 Yıldır Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ndeyim. Derdimiz size daha iyi bir hizmet ve çalışma alanları sunabilmek. Gözlerinizdeki ışıltının Üniversitemizden mezun olduktan sonra da devam edeceğine inanıyorum" dedi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, ‘Merkez Kütüphanenin 24 Saat Açık Kalması Benim Hayalimdir’
Rektör Prof. Dr. Murat Türk, “Merkez Kütüphanemizin çalışma saatlerini yeniledik. Kütüphanemizin 24 saat açık olmasa bile bugün saat 24:00'e kadar açık olması bana ayrı huzur ve gurur veriyor. İnşallah en kısa zamanda Merkez Kütüphanemizin 24 saat açık olması için yeterli insan kaynağını temin edip bu hayalimi gerçekleştireceğim. Hayallerimden bir tanesi buydu ve bunu başarabilirsem  ne mutlu bana. Çünkü bu hizmet, öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimizle birlikte tüm araştırmacılara büyük bir hizmet olacaktır. Tabi bu noktada kütüphanemizin bu seviye gelmesinde emeği olanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.



Rektör Prof. Dr. Murat Türk’ün ardından İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Doğan İlahiyat Fakültesi kuruluşundan ve hangi konuma geldiğinden bahseden bir konuşma yaptı.

İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Doğan, “Fakültemiz alanında tarafsız ve özgün akademik çalışmalarıyla örgün ve yaygın din eğitimi ile insanlık için güzel ve yüce işler yapmayı amaç edinen sistematik, olumlu ve eleştirel düşünebilen, sevgi ve toleranslı davranabilen ahlaki değerlerle donanmış empati yapabilen çalışkan ve mesleğinde yeterli, inançlı, çağını kavramış her yönden donanımlı ilahiyatçılar yetiştirmeyi hedeflemektedir” dedi. 

Konuşmaların ardından OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Yüksekonur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini takdim etti. Bununla da kalmayan  Rektör  Prof. Dr. Murat Türk, törenin sonunda Rektörlük Fuaye alanında Yüksekonur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan ama belgesini   elinden alamayanlara belgelerini kendisi takdim ederek tek tek fotoğraf çektirdi.

Daha sonra tören, Onur ve Yüksek Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerle Rektörlük Binası önünde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar