19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.8416
EURO35.0759
ALTIN2513.4

İl Milli Eğitim Müdürü Albak’a CGC’den ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Milli Eğitim Müdürü Albak’a CGC’den ziyaret
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, 2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı başlaması dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak’ı ziyaret etti.

OsmaniyeCebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, 2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı başlaması dolayısıyla İl Milli Eğitim MüdürüAydın Albak’ı ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak eğitim camiasına başarı diledi.

Gelecek nesillerin yetişmesinde eğitim camiası üzerinde büyük bir yük olduğunu ifade eden Cihangir, ”Kentimizde 420 okulda 132 bin 681 öğrenci ve 7 bin 446 öğretmen ile eğitim ve öğretim yılı başladı. Bu sebeple Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret ettik. Bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize kolaylıklar diliyoruz. Eğitim camiasının üzerinde büyük bir sorumluluk var. Gelecekte ülkemizi idare edecek çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek durumundalar. Bizlerin dinine, vatanına, milletine, örf ve adetlerine bağlı gençlere ihtiyacımız var” dedi.  

Cemiyet, Federasyon ve Konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Cihangir, mesleki sorunlar ve beklentilerin çözümü için çalışma yapıldığını kaydetti.

Mesleğin daha iyi icra edilmesi için yeni kazanımları önemsediklerini dile getiren Cihangir, “Bizim için her üyemiz değerlidir. Doğru, dürüst, objektif, tarafsız yayıncılık anlayışını benimseyen gazeteciliği güçlendirmek adına yoğun çaba harcıyoruz. Bu anlamda konfederasyonumuz büyük adımlar attı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, ülkemiz genelinde 8 bölgesel ve genel gazeteciler federasyonunu bir araya getiren, üye ve temsil yetkisi veren federasyonlarla birlikte 86 gazeteciler cemiyeti ile basın derneklerinin güç birliği yaptığı, yaklaşık 20 bin medya çalışanının en üst çatı meslek kuruluşudur” şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kente en iyi eğitimi vermenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Albak, "Ülke olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak fırsat eşitliği içinde eğitim-öğretim imkânlarından yararlanması yönünde yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu nedenden dolayı gençlerimizi; günümüzün en modern eğitim araç ve gereçlerini kullanarak, ülkesini ve milletini seven, millî ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, sorumluluk duygusu gelişmiş, düşünen, tasarlayan, tasarladığını üreten, teknolojiyi takip eden nitelikli bireyler olarak yetiştirmemiz gerekmektedir” ifadelerini kullandı.  

CGC Başkanı Ali Cihangir, ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak’a Güneysu Dergisi verdi. CGC Basın


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar