29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3878
EURO35.1575
ALTIN2324.6

İl Genel Meclisi Başkanı Gizlice’ye ziyaret!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Genel Meclisi Başkanı Gizlice’ye ziyaret!
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice’ye ziyarette bulundu.

OsmaniyeCebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis BaşkanıMehmet Ali Gizlice’ye ziyarette bulundu.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, Gizlice’ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarı diledi. Cihangir, İl Özel İdaresi çalışmaları kapsamında İl Genel Meclisi Üyelerinin önemli bir görevi ifa ettiğini söyledi.

Devlet yatırımlarının vatandaşa ulaşmasının önemli olduğunu ifade eden Cihangir özellikle köylerde yapılan önemli yatırımların gözlemlendiğini kaydetti.

Cihangir, ”İl genel meclis başkanımıza ve meclis üyelerimize yeni süreçte başarılar diliyoruz. Bir kente en büyük yatırım İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilir.

Bu hizmetler, İl Genel Meclisi üyelerinin hizmet önceliğini belirlenmesi ile şekillenir. Bugün köylerimizde devlet yatırımlarına ulaştırmak, parkesiz köy kalmamasını sağlamak, su bulunmayan köylere su ulaştırmak en önemli çalışmalar arasında yer almaktadır.

Zira kentimizde bu anlamda büyük aşama kaydedilmiştir. 31 Mart seçimlerinin ardından şekillenen İl Genel Meclisimize büyük görevler düşüyor. Gizlice başkanlığındaki meclisimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı AK Partili Mehmet Ali Gizlice, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sorumluluk bilinci ile hareket edeceklerini İl Genel Meclisi olarak “ben” değil “biz” düsturuyla çalışacaklarını ifade eden Gizlice, kentte güzel hizmetler kazandırmanın çabası içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Gizlice, çalışmaların kamuoyunu duyurulması adına basın mensuplarına da büyük görevler düştüğünü anımsatarak destek istedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar