29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

İl Genel Meclis Başkanı Kara, hizmet projelerini anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Genel Meclis Başkanı Kara, hizmet projelerini anlattı
Abone ol
Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, beraberinde Grup Başkanı Hacı Dingil ile birlikte Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, beraberinde Grup Başkanı  Hacı Dingil ile birlikte Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.


Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gökhan Erkmen ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İl Genel Meclis Başkanı Nuh Kara ile, İl genel meclisi Grup başkanı Hacı dingil, Osmaniye ile ilgili hizmet ve projeler konusunda bilgilendirme yaptı.


İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, yerel basın ile samimi bir ortamda çalışarak hizmetlerini de kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.


İl Genel meclis Başkanı Nuh Kara, vatandaşın İl Genel Meclis üyelerinin çalışma alanlarından habersiz olduklarını belirterek, bu konuda vatandaşı bilgilendirmeyi amaçladıklarını ve ücretsiz hizmet vermeyi planladıklarını söyledi.


Kara çalışmaları ile ilgili olarak; “Düziçi ilçesi Çakaldere, Yarbaşı ve Elek beldelerinde su sorunu ile 2B arazileri sorunlarını çözümlemeye çalışıyoruz. Tarım ve Hayvancılığı geliştirmek istiyoruz. Tarım ve Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmalarına başladık. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi  Osmaniye’de yok gibi.


Osmaniyeli ürettiğini değeri ile satabilmeli. 5 yıl sonra Osmaniye zeytinyağı ve süt ürünlerini dünya ülkelerine pazarlar hale gelmeli. Köylerimizde İl Özel İdaresi ruhsat işleri için ücretsiz hizmet verecektir. Yani köylerimizde inşaat ruhsatlarından ücret alınmayacaktır.


4 adet su projemiz bulunmaktadır. Sumbas’ta bir, Kadirli’de 2 ve Osmaniye’de bir  projemizi hayata geçirmekteki hedefimiz bu yıl içerisinde Osmaniye’nin köylerindeki içme suyu sorununu çözümlemektir. Bir diğer projemizdeki hedefimiz ise 2015 yılında köy yollarının asfaltlanmasıdır.


Köy yollarımızın sorunlarını uzun vadeli olarak çözümlemeye çalışıyoruz. Sulama suyu sorunu konusunda ise, gölet projesini geliştiriyoruz.projemizi tamamladıktan sonra Ankara’ya giderek  ilgililerle görüşmeler yapacağız.  Sosyal amaçlı bir çok projemiz için çalışıyoruz. Doğal yapının bozulmasına izin vermeden özen göstererek çalışmalarımızı yürüteceğiz.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar