23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5979
EURO34.7919
ALTIN2405.8

"İktidardakiler kutuplaşmayı körüklüyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"İktidardakiler kutuplaşmayı körüklüyor"
Abone ol
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'nin birinci probleminin kutuplaşma olduğunu belirterek, "Ama üzülerek ifade ediyorum ki iktidardakiler ısrarla kutuplaşmayı körüklüyorlar." dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel BaşkanıTemel Karamollaoğlu, Türkiye'nin birinci probleminin kutuplaşma olduğunu belirterek, "Ama üzülerek ifade ediyorum ki iktidardakiler ısrarla kutuplaşmayı körüklüyorlar." dedi.

Genel Başkan Karamollaoğlu, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'ndeki partisinin Osmaniyeİl Başkanlığı 5'inci olağan kongresine katılarak ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

PROBLEMLER HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Bölgede bir takım oyunlar planlandığı ifade eden Genel Başkan Karamollaoğlu, "Bizlerde bu kargaşanın içinde bir yerden bir yere savruluyoruz. Hükümetin maalesef 15 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen, 16'ncı yıla girdi, dünyada meydana gelen hadiseleri doğru okuyabildiği kanaatinde değiliz. Ülkemizin içinde bulunduğu problemlerin farkında olmadığı gibi, farkındaymış gibi görünüyor ama bu problemler her geçen gün biraz daha büyüyor, çözülmesi daha zor bir hale geliyor. Farkındaysanız, çözemiyorsanız, demek ki artık bir değişime ihtiyaç var. Bu ülkenin problemlerini çözebilecek, halkımızı daha huzurlu bir ortama taşıyacak bir irade anlayışına, iradeye ihtiyaç var." dedi. 



PİŞMANLIK DUYUYORLAR, DERS ALMIYORLAR

İktidardakilerin yeri geldiğinde pişmanlık duyduklarını söylediklerini, 'hata yapmışız' dediklerini ama o pişmanlıktan ders almadıklarını öne süren Karamollaoğlu, "Yeni pişmanlık duyacakları adımlar atıyorlar. Sadece kendilerini tehlikeye atsalar, eh ne yapalım yanlış yere basan onun cezasını çekebilir diyebiliriz. Ama üzerlerinde, omuzlarında bu memleketi yürütme salahiyeti var. Kendileri ile beraber bu memleket sıkıntının içine düşüyor. Bütün insanımız bu sıkıntıyı çekiyor. Siyaset, özellikle demokrasi meselelerin rahatlıkla tartışıldığı bir ortam olması hasebiyle önemlidir. Eğer biz meselelerimizi tartışamazsak, fikirlerimizi rahatlıkla ifade edemezsek o zaman problemlere çözüm bulma imkanımız olmaz." diye konuştu. 

TÜRKİYE'NİN BİRİNCİ PROBLEMİ KUTUPLAŞMA

Hangi ortamda olursa olsun şuanda Türkiye'nin birinci probleminin kutuplaşma olduğunu ifade den Genel Başkan Karamollaoğlu, şöyle devam etti: "Israrla da bunu söylüyoruz. Ama üzülerek ifade ediyorum ki iktidardakilerde ısrarla kutuplaşmayı körüklüyorlar. Kutuplaşma, birbirimizi dinlememek demek, kutuplaşma demek bizimle aynı fikirde olmayanların düşman gibi görme demek, çare aramama demek. Halbuki bu arkadaşlar geçmişte bizimle olan arkadaşlar, tanıdığımız bildiğimiz insanlar. Bizden ayrılırken, Allah rahmet eylesin Erbakan Hocamızı, 'Çok otoriter, dediğim dedik diyor' dediler. Öyle ayrıldılar, sonra bir çok yanlışlar yaptılar. Ama hiç bilmediler, düşünmediler ki Erbakan hoca bir noktada karar verdiğinde o noktada ısrarlı olurdu ama karar vermeden önce çok geniş bir istişarede bulunurdu. Cumhurbaşkanımızın ağzından birde kelime çıkarda sizde 'Cumhurbaşkanım burada herhalde bir hata var' dediğiniz de hapı yuttunuz. Hainliğinizde kalmıyor, trenden inen geri binemezde deniyor."
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar