25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5372
EURO34.9207
ALTIN2435.3

İİBF yemeğinde eğlendiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İİBF yemeğinde eğlendiler
Abone ol
OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (OKÜMED) ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) işbirliği ile düzenlenen yemekte, öğrenci ve akademisyenler bir araya geldi.
OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (OKÜMED) ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) işbirliği ile düzenlenen yemekte, öğrenci ve akademisyenler bir araya geldi.


Gecede sahne alan Grup Karma, seslendirdiği parçalarla katılımcıları eğlendirdi.


OKÜMED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Fatih Bilal Alodalı, açılış konuşmasında öğrenci ve akademisyenlere geceye katılımlarından dolayı teşekkür etti.


OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ise konuşmada, "Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi bilincini oluşturma noktasında sizlerin duyarlı davrandığını, böyle bir etkinliğe katılarak OKÜMED'e destek verdiğinizi görmekten büyük memnuniyet duyuyorum" dedi.  Rektör Büyükalaca, "Üniversitemizde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerimizin bu anlamda bir liderlik yaptığını gözlemliyorum. Mezunlar Derneği oldukça önemli bir konu; okuldan mezun olduktan sonra iş hayatına atıldığınız zaman insanların birbiri ile dayanışmasını sağlayan önemli mekanizmaların olduğunu anlayacaksınız. Sizlerin birbirinize destek olmanız gerekir. Üniversitemizce kurulmuş olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği'ne destek vermeniz, projeler geliştirmeniz, okuldan ayrıldıktan sonra iletişiminizi sağlamanız için bir temel teşkil etmesini arzu ediyoruz. Bu tür etkinliklerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden başlayarak artmasını ve bu konuda mezun olan öğrencilerin her zaman öncülük etmesini temenni ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'nın konuşmasının ardından OKÜMED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Fatih Bilal Alodalı, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Türk'e, Yrd. Doç. Dr. Erdal Aslan, OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aykut Gül’e, OKÜMED Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Musa Şanal, OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı'ya plaket takdim etti.


Çekilişlerle sürpriz armağanların da dağıtıldığı gecenin sonunda Grup Karma seslendirdikleri şarkılarla öğrencileri eğlendirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar