23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5927
EURO34.7868
ALTIN2405.9

İç Kontrol Sistemi Oluşturma ve Uygulama Eğitimi Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İç Kontrol Sistemi Oluşturma ve Uygulama Eğitimi Tamamlandı
Abone ol
Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenen "İç Kontrol Sistemi Oluşturma ve Uygulama" projesi kapsamında eğitimler sona erdi.
Osmaniye  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenen "İç Kontrol Sistemi Oluşturma ve Uygulama" projesi kapsamında eğitimler sona erdi.

Proje kapsamında, İl ve İlçe Müdürlükleri bünyesinde çalışan 32 personele 4 iş gününü kapsayacak şekilde 32 saatlik eğitim verildi.

Eğitim sonunda İl Müdürü İbrahim Sağlam, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanlarından Buğra Han Aslan ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hayri Uyduran tarafından katılımcılara sertifikaları düzenlenen bir törenle verildi.

Projede eğitim uzmanı olarak Fokus Akademi Eğitim ve Danışmanlık kuruluşundan Dr. Mustafa Kemal Topçu görev aldı.

Proje kapsamında; katılımcılara İç Kontrol Sistemi kapsamına giren Kontrol Ortamı Standartları, Risk Değerlendirme Standartları, Kontrol Faaliyetleri Standartları, Bilgi ve İletişim Standartları ve İzleme Standartları konularında eğitim verildi.

Müdürlük bünyesindeki teknik ve idari bütün faaliyetlerde yapılması gereken uygulamalar öğrenildi. Bu projenin konusu itibari ile daha etkili ve verimli çalışan bir kamu yönetiminin oluşturulması sağlanacağı vurgulandı.

Müdür İbrahim Sağlam, "Proje ile eğitim alan teknik personellerimiz; kurumumuzun yapısı ve faaliyetlerinin yazılı hale getirilmesi, yapmış oldukları faaliyetlerin planlanması, risk değerlendirmesi ve riskin yönetilmesi ile hedeflere ulaşmadaki engellerin asgari seviyeye indirilmesi konusunda gerekli donanıma sahip olmuşlardır.

Proje sonucunda alınan bu eğitimle, katılımcılar İç Kontrol Sisteminin uygulanması ve yürütülmesi hakkında gerekli bilgiye sahibi olmuştur.

Bu eğitimle birlikte İl ve İlçe Müdürlüklerimizin hizmet sunma kalitesi artmış olacaktır.

Müdürlüğümüzde İç Kontrol Sisteminin kurulması ile ilimiz tarımına daha etkin, daha doğru ve daha verimli hizmet verme hedeflenmiştir." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar