20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Huzurlu Bayram için önlemler alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Huzurlu Bayram için önlemler alındı
Abone ol
Osmaniye’de vatandaşların Ramazan bayramını, huzurlu ve güven içerisinde geçirebilmeleri için Kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli önlemler alındı.
Osmaniye’de vatandaşların Ramazan bayramını, huzurlu ve güven içerisinde geçirebilmeleri için Kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli önlemler alındı.

Osmaniye Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada alınan önlemler kamuoyu ile paylaşıldı.

Alınan önlemlere göre; İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü kendi sorumluluk bölgelerinde huzur ve güvenliği sağlayacak tüm tedbirleri alacaklar, İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve 112 Servislerinde takviyeli personel bulunduracak, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kendi alanına giren olaylarda bayram süresince meydana gelebilecek olaylara karşı acil bir müdahale ekibi hazır bulunduracaklar.

Ayrıca Belediye Başkanlıkları tarafından itfaiye birimleri, su arıza ve temizlik ekiplerince gerekli tedbirler alınacak ve nöbetçi ekipler oluşturulacak, cenaze iş ve işlemlerini yürüten görevliler hazır bulunacaklar.

Yine belediyeler tarafından alışveriş merkezlerinde zabıta ekiplerince gıda kontrolleri ve fiyat denetimleri yapılacak, umuma açık yeme içme mekânların ve gıda üreten yerler, berber, kuaför, hamam vb. gibi işyerleri sürekli denetlenecek, İl Defterdarlığı bayram öncesi ve süresince alışveriş merkezlerinde mali denetim ekipleri oluşturacak, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü de bayram öncesi gıda kontrollerinin denetimlerinin sıkılaştırılması ve bayram süresince şikâyetlerin takibi için nöbetçi ekipleri görevlendirilecek.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, vatandaşların yoğun olduğu Şehirlerarası Otogar, DDY Garı ve AVM gibi yerlerde güvenlik tedbirleri alınacaktır. 

Telekom İl Müdürlüğü ve PTT Müdürlüğü, telefon görüşmeleri ve posta işlemlerinin aksamaması için gereken tüm tedbirleri alacaklar.
 
Son olarak elektrik kesintilerinin yaşanmaması için gereken tedbirler alınacak, elektrik arızalarına karşı nöbetçi ekipler oluşturulacak, vatandaşların olası arıza bildirimlerinin çözülmesinde gecikmelere sebebiyet verilmemesi sağlanacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar