20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Hüsne Aslan Babasının Yanına Defnedildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hüsne Aslan Babasının Yanına Defnedildi
Abone ol
Antalya'da marangozda çalışan 29 yaşındaki Şahin Koçar'ın otomobille üzerinden geçerek öldürdüğü iddia edilen 23 yaşındaki Hüsne Aslan'ın cenazesi, memleketi Osmaniye'de gözyaşları ile toprağa verildi.
Antalya'da marangozda çalışan 29 yaşındaki Şahin Koçar'ın otomobille üzerinden geçerek öldürdüğü iddia edilen 23 yaşındaki Hüsne Aslan'ın cenazesi, memleketi Osmaniye'de gözyaşları ile toprağa verildi.

Hüsne Aslan'ın ölümünden önce Twitter hesabından kadına yönelik şiddeti protesto eden paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

Bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapan Hüsne Aslan'ın cenazesi, otopsinin ardından teslim edilen yakınları tarafından alınarak memleketi Osmaniye'ye götürüldü.

Genç kızın cenazesi ilk olarak merkeze bağlı Gökçedam Köyü'ndeki baba ocağına getirildi.

Cenazenin eve gelmesiyle Hüsne Aslan'ın annesi Şerif ile kardeşleri sinir krizi geçirip gözyaşına boğuldu.

BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ
Helallik alındıktan sonra genç kızın cenazesi Hemite Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Hüsne Aslan'ın cenazesi köy mezarlığında 17 yıl önce ölen babası Celal'ın yanında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hüsne'nin yakınları ve tanıyanlar olayın oluş şeklini anlamakta güçlük çektiklerini, katil zanlısının sevgilisi olduğunu sanmadıklarını belirtti.

AİLE, 'ERKEK ARKADAŞI' İDDİALARINI YALANLIYOR
Aslan ailesinin 7 çocuğundan biri olan Hüsne'nin ölümü Osmaniye'yi de yasa boğdu. Genç kızın ölüm haberini alan Osmaniye Baro Başkanı Avukat Dilem Aksoy, aileyi ziyaret etti. Hüsne'nin ağabeyi Yahya Deniz Aslan'a taziye dileklerini iletip bir süre sohbet ettikten sonra açıklama yapan Aksoy, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın acısının henüz tazeyken, yeni bir acıyla karşı karşıya geldiklerini söyledi. Aksoy, şunları söyledi:


                Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy

"Bazı şeylerin yanlış gittiği kabul edilmedikçe canımız yanmaya devam ediyor. Bu vahim olay nedeniyle üzgünüz. Dün itibariyle internette kızımızın yanındaki şahsın erkek arkadaşı olduğuyla ilgili bazı yalan bilgiler olduğu söyleniyor. Aile elbette ki üzgün, acı çekiyor. Aile böyle bir açıklamada bulunmamıştır. Aile böyle bir olayı yalanlıyor. Böyle bir şeyin gerçek olmadığını söylüyor. Biz size ağabeyi Yahya Deniz Aslan ile birlikte aktarmak istedik. Hüsne kızımız son olsun diyoruz."

'İNSANİ VE HUKUKİ OLARAK AÇIKLANMASI MÜMKÜN DEĞİL'
Ortada büyük bir sorun olduğunu ve bu sorunun çözümü noktasında yetkili herkesin bir değerlendirme yapması gerektiğini kaydeden Aksoy, şöyle devam etti:
"Bu tür bir şeyin insani, hukuki bir yaklaşımla açıklanması mümkün değil. Ama elbette ki bu iş devam ediyor. Bir sorun var, bunu artık sadece bizlerin değil yetkin, yetkili herkesin bu şekilde bakıp değerlendirmesi gerekir. Niye şiddet, nerede başlıyor? Bunların hep birlikte değerlendirilmesi lazım. Ciddi çalışmalar yapmak lazım. Biz kendi adımıza Osmaniye'de bu konuyla ilgili ciddi bir çalışma başlatmaya karar verdik. Daha ileriki günlerde ayrıntılarını sizlerle görüşeceğiz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar