20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Hokey Gençler Türkiye Birinciliği Osmaniye'de başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hokey Gençler Türkiye Birinciliği Osmaniye'de başladı
Abone ol
Osmaniye’de 15 Takım ve 250 sporcunun katıldığı Hokey Gençler Türkiye Şampiyonası başladı.
Osmaniye’de 15 Takım ve 250 sporcunun katıldığı Hokey Gençler Türkiye Şampiyonası başladı.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları  faaliyet programında yer alan Okullar arası Hokey Gençler Türkiye Birinciliği müsabakaları Osmaniye’de başladı.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Fakıuşağı Mahallesi’ndeki hokey sahasında yapılan Türkiye Birinciliği müsabakaları 5 gün sürecek, ilk 3 gün grup eleme müsabakalarının oynanacağı, 4′üncü gün Çapraz eleme Müsabakaları, 5′inci gün ise final müsabakaları oynanması ile sona erecek.

Şampiyonaya kız ve erkekler kategorilerinde 7 bayan ve 8 erkek takımı olmak üzere Toplamda 15 takım 250 sporcu yarışmalara katıldı.

Şampiyonaya Erkeklerde; 1-Kahramanmaraş (Toki K. Karabekir M.T.A. L. Dulkadiroğlu), 2- Gaziantep (Şehit Şahin T.A.L. Şahinbey), 3- Gaziantep (Gülşen Batar Anadolu L. Şahinbey), 4- Gaziantep (Yahya Altınbaş Anadolu L. Nizip), 5-Gaziantep (Nizip Teknik ve E. M. L.), 6- Osmaniye (Osmaniye  Merkez, M.T. ve Anadolu L.), 7- Sakarya (Akyazı M. Ve Teknik Anadolu L. Akyazı), 8- Ordu ( Atatürk M. Ve T. Anadolu L. Fatsa).

Kızlarda ise; 1- Konya (M. Akif Ersoy Anadolu Lisesi- Selçuklu), 2- Malatya (Malatya Spor Lisesi- Battalgazi), 3- Muğla (Halk Eğitim M. Ve Akşam Sanat okulu- Menteşe), 4- Zonguldak (Yayla Mesleki ve Teknik A. Lisesi-Merkez), 5- Diyarbakır (Halk eğitim merkezi-Kayapınar), 6-Bolu (Mustafa Cizmecioğlu Anadoli lisesi-Merkez), 7-Konya (Konya spor Lisesi-Selçuklu) takımları yer alıyor.

İlk gün oynanan maçlar sonunda Kızlarda; Bolu Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu takımı rakibi Muğla Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi takımını 6-0’lık skorla yendi.

Erkeklerde ise Osmaniye M.T. ve Anadolu Lisesi rakibi Atatürk M. ve T. Anadolu Lisesi’ni 1-0 yendi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar