20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Hizmet’i “koruma(mak)” çirkinliği!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hizmet’i “koruma(mak)” çirkinliği!..
Abone ol
Osmaniye’de verilen hizmetler karşısında korumak yerine yıpratma alışkanlıklarından insanlarımız vazgeçmelerini bekliyoruz!

Osmaniye’de verilen hizmetler karşısında korumak yerine yıpratma alışkanlıklarından insanlarımız vazgeçmelerini bekliyoruz!

Bu isteğimizi. Önerimizi ve beklentilerimizi; “İnsan iseniz yapmayınız!, Müslüman iseniz kirletmeyiniz!, bu kentte yaşamayı sürdürmek istiyorsanız hele asla yapmayınız!”diye uyarı da bulunmak istiyoruz.

Osmaniye Belediyesi tarafından Kıbrıs ŞehidiAlbayHalil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı’nda düzenleme yapıldı.

Parktaki inşaat çalışmaları son aşamaya gelirken, bazı yerlere oturma yerleri yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine açıldı.

Ancak, kendini bilmez ve evinde bir çöpü bile odasına atma gereği duymayanlar tarafından parkımız kirletilmeye başlandı.

Henüz inşaatı tamamlanmamış bu parkımızın oturma yerlerine oturup kuruyemişlerinin atıklarını, içtiklerinin pet şişelerini, yeni dikilen çimlerin üzerine bez parçalarını atanların “temizlik ve insanlık adına” kendilerini sorgulamaları istiyoruz!

Osmaniye’mizin gelişmesi ve başka illerde iyi yönde tanınabilmesi için temiz bir kent olması yönünde uğraş verilirken, oturdukları yerleri kirletenlerin kent kültürünü öğrenebilmeleri konusunda yasal işlemlerin Belediye tarafından gerçekleşmesini öneriyoruz!

Belediye tarafından en az iki görevlinin park içerisinde dolaşarak uygunsuz davranışta bulunan, çevreyi kirletenlere yasal yönlerden “ceza yazma” yetkilerinin kullanılması yönünde öneride bulunuyoruz.

İlimizde yaşayan sorumsuz kişilerin ilimiz dışından gelenlere kentimizi kirli gösterme yetkilerinin engellenmeleri için Belediye olarak, yasal yönlerden temizlik konusunda gerekli uyarıları ve yasal işlemlerin hayata geçirilmesini öneriyoruz.

Görüntüler, henüz inşaatı tamamlanmayan Kıbrıs şehidi Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parti içerisinden. Buradaki oturma yerlerinde dinlenirken çevresini kirleten kişilerin gittikten sonraki durumunu sizlerle paylaşıyoruz.

Bu çirkinliği yapanların “çevre bilinci olmadığı” düşüncesi ile Belediye olarak görevlilerce yasal işlemleri uygulamalarını bekliyoruz.

Gazete olarak çevre kirliliğini kim yapıyorsa, toplumun huzur ve güvenini kum bozuyorsa onlarla mücadelede yetkililerin yanındayız.  
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar