29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Hayırsever Yıldıztekin'den, İmam Hatip Lisesinin protokolü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayırsever Yıldıztekin'den, İmam Hatip Lisesinin protokolü
Abone ol
Osmaniye'ye yaptırılacak olan 32 derslikli İmam Hatip Lisesinin protokolü Vali Kerem Al ve Hayırsever Ali Yıldıztekin arasında imzalandı.
Osmaniye'ye yaptırılacak olan 32 derslikli İmam Hatip Lisesinin protokolü Vali Kerem Al ve Hayırsever Ali Yıldıztekin arasında imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imzasında Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de bulundu.

Protokol imzası öncesinde konuşan Hayırsever Ali Yıldıztekin, kendisinin de İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu, okulu bitirdikten sonra 10 yıl imam olarak görev yaptığını ve bu süre içersinde İlahiyat Fakültesini bitirdiğini ifade ederek, 3 yıllık öğretmenlik hayatının ardından şu anda inşaat sektöründe çalıştığını kaydetti. 

Eşi ile birlikte Osmaniye’ye İmam Hatip Lisesi yaptırma kararı aldıklarını, okula da Ali ve Seda Yıldıztekin İmam Hatip Lisesi ismini vereceklerini belirten Hayırsever, ”Uzun bir süredir okul yaptırma hayalim vardı. Bugün bu hayali gerçekleştiriyor olmaktan mutluyum. Eşim benim çocukluk arkadaşım, ilkokul sıralarından bu yana beraberiz bu yüzden de yaptıracağımız okulun eşimle ikimizin adını taşımasını istedim” diye konuştu.

Adanalı olduğunu ifade eden Hayırsever İşadamı, “Osmaniye de bizim memleketimiz oldu artık. Burada çalışıyoruz, burada kazanıyoruz, Osmaniye için harcamaktan da mutluluk duyarız” dedi. Okulun yanına bir de cami yapılmasının planlandığını kaydeden Ali Yıldıztekin camiyi de kendilerinin yapabileceklerini belirtti.

Vali Kerem Al ise Hayırsever Ali Yıldıztekin’i tebrik ederek, “Hayırseverlerimiz, çocuklarımızın eğitimine destek olmaya devam ediyorlar. Bugün de Hayırseverimiz Ali Yıldıztekin tarafından yaptırılacak olan İmam Hatip Lisesinin protokolünü imzalayacağız. Çocuklarımızın eğitimine yaptıkları katkı nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. İlimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İmam Hatip Lisesinin protokolü Vali Kerem Al ve Hayırsever Ali Yıldıztekin arasında imzalandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar