29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7

"Hasan Ersoy Hatıra Ormanı" oluşturuldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Hasan Ersoy Hatıra Ormanı" oluşturuldu!
Abone ol
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından, merhum başkan yardımcısı Hasan Ersoy anısına oluşturulan hatıra ormanına ilk fidanlar dikildi.

OsmaniyeTicaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından, merhum başkan yardımcısı Hasan Ersoy anısına oluşturulan hatıra ormanına ilk fidanlar dikildi.

Zorkun Yolu Seyir Tepe mevkiindeki fidan dikim törenine, Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye eski milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törenin devamında Sancaklı Camii İmam Hatibi Arif Solak tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Törende konuşan Merhum Hasan Ersoy’un kardeşi, Osmaniye eski milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, "Bazı insanlar ölür telef olur, bazıları ölür ölümsüzlüğe gider, fidan olur, ulu çınar olur onun manevi gölgesinde bile pek çok insan gelir gölgelenir.



Hasan Ersoy öyle bir insandı. Bu dağları çok severdi. Bu dağlarda onun ruhunun dolaştığına inanacağız ve buradan geçerken her defasında daha yüksek bir sesle Fatiha okuyacağız. Bu sebepten dolayı hem ailem adına hem mensup olduğum Türk milleti adına ve hizmet ettiğim Türk Devleti adına hepinize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra konuşan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy ise "Odamızda yaşanan menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden yiğit insan, Osmaniye sevdalısı Hasan Ersoy ağabeyimizin adına Yönetim Kurulu olarak bir hatıra ormanı yapmak istedik. Bu Hatıra Ormanının oluşmasında katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Bir kez daha Hasan Ersoy Ağabeyimin kederli ailesine başsağlığı diliyorum."dedi.



Konuşmaların ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Merhum Hasan Ersoy hatırasına hazırlanan takdir ve şükran plaketi Merhum Hasan Ersoy’un aile üyelerine takdim edildi.

Törenin devamında konuşan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise merhum Hasan Ersoy'un hatırasının bu hatıra ormanı sayesinde her zaman yaşayacağını söyledi.

Vali Ömer Faruk Coşkun ise Merhum Hasan Ersoy’a Allah’tan rahmet dileyerek “Hasan Bey Osmaniye’mizde çok değerli bir şahsiyetti. Birlik beraberliği önemseyen her zaman ilkeleri ile var olan biriydi. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Onun benimsemiş olduğu ilkeler mutlaka Osmaniyeli hemşerilerimiz tarafından devam ettirilecektir.

Hasan Bey’in adı bu hatıra ormanı ile sonsuza dek yaşayacaktır. Merhum Hasan Ersoy’un ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." diye konuştu. Vali Coşkun, hatıra ormanının oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Oluşturulan ormanın ilk fidanları Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları tarafından dikildi.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar