28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

Hamza Tor; “Terörün Belini Kırdık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hamza Tor; “Terörün Belini Kırdık”
Abone ol
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza TOR, AK Parti'nin milletin istekleri yönünde çalışmalar yaptıklarını ve daima milletin başlarının üstünde yer aldığını söyledi.
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza TOR, AK Parti'nin milletin istekleri yönünde çalışmalar yaptıklarını ve daima milletin başlarının üstünde yer aldığını söyledi.

İl Başkanı TOR yaptığı açıklamasında, "AK Parti'nin ülkeye yaptığı hizmetler ortadadır. Bizler ülkemiz ve milletimiz için bu hizmet yoluna çıktık.

Her zaman davamızın peşinde olduk. Halka hizmeti, hakka hizmet bildik. Bu doğrultuda da inşallah her zaman olduğu gibi hemşerilerimiz yine AK Parti ile yola devam, hizmete devam diyecek” dedi.

Terör olaylarına da değinen TOR “İç ve dış şer güçlerin kışkırtması ile hortlatılan terör olaylarının büyük ölçüde belini kırdık. Osmaniye’miz en çok acıyı çeken illerin başında oldu. Her şehit acısı yüreğimizi dağladı. Bundan nemalanmak isteyenlerin kimler olduğunu artık halkımız çok daha iyi biliyor. Kararlı duruşumuz devam edeceğinin bilinmesini isterim. Kimse bu noktada Türkiye’nin sabrını zorlamasın" dedi.

Osmaniye’de yaptığı esnaf ziyaretleri sonrasında konuşan İl Başkanı TOR, "1 Kasım seçimleri kapsamında ziyaretlerimizi sürdürürken hizmetlerimizi de devam ettirmekteyiz. İnsanımızın bizden talepleri ve istekleri daima önemli olmuştur.

Önceki dönemlerde yapmış olduğumuz çalışmalar ne ise şimdi de hiç ara vermeden yapmakta olduğumuz çalışmaları yenileyerek devam etmekteyiz. AK Parti kurulduğu günden itibaren insan odaklı hizmet anlayışı ile hareket etti ve hizmetleri hep bu doğrultuda oldu.

Seçim süreci bitip tekrar tek başımıza iktidar olduğumuzda da bu böyle olacak. Bizler Osmaniye’'li hemşerilerimize inanıyor ve güveniyoruz.

İnşallah 1 Kasım'da Osmaniye'de bayram havası olacak.

Bu AK Parti'nin bayramı, istikrarın bayramı, Türkiye’nin bayramı, bu Osmaniye'li hemşerilerimizin bayramı olacak" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar