19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6082
EURO34.8032
ALTIN2494.2

Halk Eğitimi Planlama ve işbirliği komisyonu toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halk Eğitimi Planlama ve işbirliği komisyonu toplandı
Abone ol
Osmaniye’de 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı yapıldı.
Osmaniye’de 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı yapıldı.

Osmaniye Valiliği Ahmet Cevdet Paşa Salonunda yapılan toplantıya; Toplantıya Garnizon Komutanlığı Temsilcisi, Belediye Başkanlığı Temsilcisi, İl Emniyet Müdürlüğü Temsilcisi, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Çelik, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, İl Maarif Müfettişleri Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile İl/İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür, Müdür Yardımcıları ve Okul Müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik; 2015-2016 eğitim öğretimin yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, halkımıza yönelik açılacak kurslar konusunda bilgiler vererek, halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için kurumlarımız arası iş birliğinin önemini vurgulayarak yapılacak olan çalışmalarda başarılar temennisine bulunarak katılımcılara teşekkür etti.

Düziçi Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Gülşen Günay, il geneli yaygın eğitim faaliyetleri hakkında sunum yaparak kurul üyelerini bilgilendirdi.

Hayat Boyu Öğrenmeden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çiftçi ise yaptığı konuşmada; İl Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi hakkına kurul üyelerine bilgiler vererek Kasım ayı içerisinde yapılması planlanan “Öğrenme Şenliği” etkinlikleri düzenleneceğini belirterek yapılacak sosyal faaliyetlerin planlanmasına başlanıldığını belirtti.

Düzenlenen toplantıda, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel halk sanatları, istihdama yönelik kurslarla ilgili çalışmaların yapılması, yaygın eğitim etkinliklerinin yürütülmesi, merkezler arası görüş önerilerinin görüşülmesi ile il planlama kurulunda alınan kararların kurul üyeleri ile görüşülmüştür.

Toplantı sonunda kurul üyeleri ile 2015-2016 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar