19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6557
EURO34.8645
ALTIN2502.4

Gökhan Erkmen’in mezarına “Bayram” ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gökhan Erkmen’in mezarına “Bayram” ziyareti
Abone ol
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı, kentte 39 yıldır yayınlanmakta olan Hasret gazetesinin sahibi, Yurt ve Olay gazetelerinin kurucusu Gökhan Erkmen, mezarı başında anıldı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı, kentte 39 yıldır yayınlanmakta olan Hasret gazetesinin sahibi, Yurt ve Olay gazetelerinin kurucusu Gökhan Erkmen, mezarı başında anıldı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ile üyeleri Bayramın birinci günü Asri mezarlıkta Gökhan Erkmen’in mezarı başında buluştu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, mezar ziyaretine katılan meslektaşlarına teşekkür ederek; “Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’mizin iki dönem Başkanlığını yürüten gazeteci büyüğümüzü dört gün önce kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.



Gökhan abimizin kentteki çok sayıda meslektaşımıza katkı ve destekleri olmuştur.

Yeni kuşak gazetecilere “baba şefkati” içerisinde yaklaşım göstermiştir.

O’nun döneminde Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasında önemli değişimler olmuş, ayrıca bir çok konuda her zaman yeni yönetimin de yanında yer almış, bizleri asla yalnız bırakmamıştır.



O bir baba, o bir değerli insan, o bir gazete sahibi ve hayırsever bir insandı.

Aramızdan ayrılması bizleri üzüntüye boğmuş olma da, evlatları o’nun yolunda aynı kararlılıkla yürüyerek gazete ve matbaasının hizmetlerini yürüteceklerdir. Gökhan abimiz bizlere “babalık” görevini yaptığı kadar, bizlerde evlatlarına “kardeşlik” görevimizde kusursuz birlikte olacağız. Bir kez daha başımız sağ olsun!”dedi.



Alibeyli Cami İmam-Hatip’i Yunus Çetinkaya’nın Yasin-i Şerif okudu. Katılımcıların okudukları duanın ardından mezara karanfiller bırakıldı.

Ahmet Erkmen babasının mezarı başında gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak, meslektaşlarına ve katılımcılara teşekkür ederek; “Babamın ölüm gününden başlamak üzere, cenaze törenine katılan, telefonla bizleri arayıp başsağlığı dileklerinde bulunan, mevlidimize katılan tüm herkese teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Mezar başından ayrılma sırasında katılımcılar Gökhan Erkmen’in aile bireylerine bir kez daha başsağlığı dileklerinde bulundular.

Mezarlık sonrasında Gökhan Erkmen’in evine gelen medya mensupları burada da bir süre oturup, ailenin bayramını kutladılar ve yeniden başsağlığı dileklerinde bulundular. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar