25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5894
EURO35.0328
ALTIN2428.1

Gıda kulübünden Kariyer günü etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gıda kulübünden Kariyer günü etkinliği
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Gıda Kulübü tarafından, OKÜ Rektörlük Büyük Salonda Kariyer Günü etkinliği düzenlendi.

OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi Gıda Kulübü tarafından, OKÜ Rektörlük Büyük Salonda Kariyer Günü etkinliği düzenlendi.
 
OKÜ Gıda Kulübü Başkanı Aycan Çörekcioğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı Kariyer Günleri etkinliğinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Çetin Kürşat Bilir, Aromsa Kalite Sistemleri Müdürü İpek Önür ve Tate & Lyle Satış Müdürü İlker İncesesli sunum yaptı.
 
Düzenlenen Kariyer Günü Etkinliğine OKÜ Öğretim Elemanlarının yanı sıra Üniversite  idari personeli, Üniversite  öğrencileri ile Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğrencileri ile katıldı.


 
Açılış konuşmasında Gıda Kulübü Başkanı Aycan Çörekcioğlu, “Gıda Mühendisliği öğrencilerine faydalı olmayı amaçlayan Gıda Kulübümüz öğrencilerimizin fikirlerine ışık tutarak onların teknik bilgi düzeylerini artırabilmek için çeşitli kurumlara ve kuruluşlara teknik gezi düzenledik. Böylece bizler, Mühendis adaylarının sektöre hazır hale geliyoruz.“ dedi.
 
Üç oturumda gerçekleşen Kariyer Günleri’ne katılan konuşmacılar Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Çetin Kürşat Bilir, Aromsa Kalite Sistemleri Müdürü İpek Önür ve Tate & Lyle Satış Müdürü İlker İncesesli’ye günün anısına hazırlanan plaket ve Teşekkür Belgeleri Dr. Öğr. Üyesi Meriç Şimşek Arslanoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hande Demir ve Dr. Özge Süfer tarafından takdim etti.
 
Kariyer Günü etkinliğinin sonunda Gıda Kulübü danışmanı Dr. Özge Süfer’e Gıda Kulübü Başkan Yardımcısı Ümmügülsüm Ocakçı, etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan Dr. Öğr. Üyesi Meriç Şimşek Arslanoğlu’na ve sponsor olan Gıda Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisi Halil Kurt’a Gıda Kulübü Başkanı Aycan Çörekcioğlu tarafından plaket ve Teşekkür Belgeleri takdim edildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar