26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5196
EURO35.003
ALTIN2440.0

Genel Sekreter Uraldı veda etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genel Sekreter Uraldı veda etti
Abone ol
Osmaniye Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Cem Uraldı’nın vedası ile ilgili program düzenlendi.
Osmaniye Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Cem Uraldı’nın vedası ile ilgili program düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü olarak atanan Osmaniye Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Cem Uraldı veda etti.

Dr. Cem Uraldı için Osmaniye Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda düzenlenen veda törenine Vali Kerem Al, Vali Yardımcısı Süleyman Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hayri Sarı, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri ve sağlık personeli katıldı.



İlk olarak Uzman Doktor Cem Uraldı’nın görev yaptığı 2012–2016 yılları arasında yapılan hizmetlerin anlatıldığı sunum yapıldı.

Sunumun ardından konuşan Dr. Uraldı, kendisi için düzenlenen veda programına katılan herkese teşekkür ederek, “Osmaniye’de 2012 yılında devraldığımız sağlık hizmetleri, bizden önceki arkadaşlarımızın gerçekten gayretli çalışmaları ile belli bir noktadaydı. O arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğer üzerine koymaya çalıştıklarımızı bina edeceğimiz böyle sağlam bir sağlık hizmeti olmasaydı belki de şu anda bizi memnun eden bu gelişmeleri sağlamak kolay olmayacaktı. Bizim ne kadar bir gelişme sağladığımızın takdiri Osmaniyelilerindir. Şuna kesinlikle inanıyorum ki bizden sonraki süreçte de bu hizmetlerin üzerine çok daha fazlası katılacaktır” diye konuştu. Sözlerinin sonunda görev yaptığı süreç içerisinde çalışmalarına destek olan Vali Kerem Al ve onun şahsında birlikte çalıştığı Osmaniye’nin eski Valilerine teşekkür eden Cem Uraldı, desteklerinden dolayı Osmaniye Milletvekillerine ve birlikte çalıştığı herkese de teşekkürlerini sundu.



Konuşmasının ardından Dr. Cem Uraldı’ya Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhittin Çenet tarafından hediye ve Osmaniye ADSM Başhekimi Gonca Uzun tarafından çiçek takdim edildi.

Törende ayrıca Dr. Uraldı’ya Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Şamil Gerek plaket, İl Sağlık Müdür Dr. Mehmet Cingöz başarı belgesi verdi.

Törenin son bölümünde ise Vali Kerem Al, Dr. Cem Uraldı’ya hediye ve çiçek takdim etti.

Dr. Uraldı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Vali Al, “Dr. Cem Uraldı kardeşimizle bir buçuk yıldır birlikte çalışıyoruz. Aşkla, şevkle ve gayretle Osmaniye’mize hizmet etmeye çalıştı. Başarılıydı. Kendisinden çok memnundum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum, kendisini hayırla yâd edeceğiz. Yolu ve bahtı açık olsun” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar