29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3602
EURO35.0199
ALTIN2325.6

Genç hemşire, köpeğe çarpmamak için canından oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç hemşire, köpeğe çarpmamak için canından oldu
Abone ol
OSMANİYE'nin Bahçe İlçesi'nde, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran 21 yaşındaki hemşire Sezgi Altınışık, savrulan araçtan dışarıya fırlayarak öldü, aynı yaştaki arkadaşı Gizem Yıldırım ise ağır yaralandı.
OSMANİYE'nin Bahçe İlçesi'nde, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran 21 yaşındaki hemşire Sezgi Altınışık, savrulan araçtan dışarıya fırlayarak öldü, aynı yaştaki arkadaşı Gizem Yıldırım ise ağır yaralandı.


Kaza dün gece saat 21.30 sularında D-400 karayolu Bahçe Osmaniye yönünde meydana geldi.


Sezgi Altınışık'ın kullandığı 61 FE 255 plakalı otomobil, D-400 karayolunda Osmaniye yönünde ilerlerken, kontrolden çıkarak takla attı.


Araçtan dışarıya fırlayan otomobilde sürücü Sezgi Altınışık hayatını kaybederken yanındaki arkadaşı Gizem Yıldırım ağır yaralandı.





CANDAN, ÇALIŞKAN, HAYAT DOLU BİR İNSANDI
Genç hemşirenin cenazesi, Osmaniye Devlet Hastanesi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Dörtyol’a gönderildi. Genç yaşta personelini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekim Vekili İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Rüstem Avan,  Sezgi Altınışık’ın ilk görev yerinin Osmaniye ve oldukça candan, çalışkan, hayat dolu bir insan olduğunu söyledi.


SAVRULAN ARAÇTAN DIŞARI FIRLADI
Dr. Rüstem Avan, “Bahçe Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyeni (ATT) olarak çalışan hemşire Sezgi Altınışık isimli arkadaşımızı elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Hemşire hanım henüz 21 yaşında genç bir hemşiremizdi. 2011 yılında Dörtyol Sağlık meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra yine 2011 yılının 9’uuncu ayında Osmaniye Devlet Hastanesi’nde ilk görevine başladı. Burası ilk görev yeriydi, oldukça candan, çalışkan, hayat dolu bir insandı. Dün arkadaşı Gizem Yıldırım ile Bahçe Devlet Hastanesi’ndeki mesai arkadaşları ile bayramlaşmak için Acil Servise uğramış, dönüşte ise gelirken D400 karayolu Otoyol üst geçidine gelmeden 100 metre kadar geride önlerine bir köpek çıkması sonucu köpeğe vurmamak için direksiyonu kırmasıyla araç savruluyor ve kendisi araç dışarısına fırlıyor. Buna bağlı olarak ta kafa travması ve beyin kanaması geçiriyor. Oradan Hasanbeyli 112 Acil Servis Ambulansı Bahçe’den dönerken tesadüfen kazayla karşılaşıyorlar ve hemen hastayı alarak en yakın olan İbn - i Sina Hastanesi Acil Servisine getiriyor. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor. Çok üzücü bir olay, hepimizin, sağlık camiasının başı sağ olsun. Bugünde hastanemizde yapılan törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Dörtyol’a uğurladık, Allah Rahmet eylesin.” Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar