19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5888
EURO34.8599
ALTIN2507.0

Genç Fenerbahçelilerden küçük Ahsen'e ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol

Osmaniye'de babasının kendisi ile aynı takımını tutmadığı için gözyaşı döken 5 yaşındaki Ahsen Yıldırım, Genç Fenerbahçeliler Gurubu (GFB) üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Sosyal medyada büyük ilgi gören görüntülerin ardından Fenerbahçeli taraftarlar, küçük kızın adresine ulaşıp, Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki evlerine konuk oldu.

Baba Ahmet Yıldızım ile birlikte kapıda misafirlerini ağırlayan Küçük Ahsen, sarı lacivertli gurubu görünce adeta havalara uçtu. Ahsen Yıldırım'a üzerinde ismi yazılı forma ile takımın atkısı hediye edildi.

Osmaniye Genç Fenerbahçeliler Gurubu Temsilcisi Ercan Yıldırım, Ahsen'in ulusal kanallarda çıkan haberlerde konu olan Fenerbahçe aşkı kendilerini çok duygulandırdığını belirterek, "Kızımızın babası Galatasaraylı ama kendisi Fenerbahçeli, bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyoruz, canı gönülden kutluyorum." dedi.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve takım kaptanı Volkan Demirel'e de çağrıda bulunan Yıldırım, "Biz 18 Martta Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasında her zamanki olduğumuz yerimizde olacağız. İsteğimiz Ahsen kızımızın da ailesi ile birlikte bu atmosferi görmesini istiyoruz. Umarım bu çağrımıza bir kulak verilir. Minik taraftarımız Ahsen kızımızda bu karşılaşmayı isler." dedi.

Mutluluktan yerinde duramayan Fenerbahçeli Ahsen Yıldırım ise 'Sarı - Lacivert, en büyük Fenerbahçe' diyerek, misafirlerine teşekkür etti.

Baba Ahmet Yıldırım ise o gün videoyu çekmeden önce kızının kendisine 'Baba bizim takım olmamız gerekiyor' demesi üzerine bunun arkasından bir şey çıkacağını düşünerek cep telefonundan kayıt yapmaya başladığını söyledi.

Baba Yıldırım, "Ahsen'in Fenerbahçeli olması tamamen doğal bir şekilde gelişti. Okuldan mı arkadaşlarından mı etkilendi bilemiyorum. Kızımla gurur duyuyorum." dedi.

Baba Yıldırım'ın 'Küçük oğlum Ahmet'i Galatasaraylı yapacağım' demesi üzerine minik Ahsen yine 'Hayır Fenerbahçeli olacak' diyerek itirazda bulunması gülümsemelere neden oldu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar