24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.546
EURO34.8366
ALTIN2428.3

Geç gelen posta, vatandaşı perişan etti!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geç gelen posta, vatandaşı perişan etti!..
Abone ol
Osmaniye’de alıcısına  zamanında ulaştırılmayan posta nedeniyle, “değerlendirme toplantısına katılamayan” Ahmet Demir, hakkını sonuna kadar aramakta ısrarlı olduğunu söyledi.

Osmaniye’de alıcısına  zamanında ulaştırılmayan posta nedeniyle, “değerlendirme toplantısına katılamayan” Ahmet Demir, hakkını sonuna kadar aramakta ısrarlı olduğunu söyledi.

Ankara’dan Osmaniye il merkezine gönderilen postanın 25.’nci günde gelmesi nedeniyle, “Kurul toplantısına katılma şansını kaybeden” Ahmet Demir, PTT’nin mektup dağıtım görevlilerinden davacı olacağını söyledi.

ANKARA’DAN OSMANİYE’YE 25 GÜNDE GELMİŞ!

Posta gönderisinin alıcısı Ahmet Demir, Ankara’dan  Osmaniye’ye yaya olarak 25 günden az bir sürede gelinebileceğini vurgulayarak, “Benim gönderim nasıl oluyor da 25 günde geliyor!?”diye tepkisini dile getirdi.

Elindeki posta zarfı ve kendisine gelen yazı ile birlikte gazete büromuza gelen Ahmet Demir, Osmaniye PTT’sindeki posta dağıtıcılarının görevlerini yeterince yapmadıklarını ve haklarında davacı olacağını söyledi.

Demir gazetemize yaptığı açıklamasında; “T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü”ne bir başvurum vardı.

Bu başvurumla ilgili olarak “Değerlendirme kurulu” toplantısına katılarak “Sınavdan” geçecektim. Bakanlık tarafından 30.10.2018 tarihinde Osmaniye Merkez, 7 Ocak Mahallesindeki adresime gönderilen posta iletisinde; “23 Kasım 2018 tarihinde 09.00-13.30 saatleri arasında, Emek/Ankara adresindeki Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü İsmet İnönü Bulvarı No.32, kat:9’daki toplantı salonunda hazır bulunmamız” isteniyordu.

Ankara/Bahçelievler PTT’si 30.10.2018 tarihli çıkışlı bu gönderi, Osmaniye Merkez 7 Ocak Mahallesindeki adresime 23.11.2018 tarihinde saat:15.10’da ulaştırıldı.

Bana 25 günde getirilemeyen posta sayesinde, 20 dakikada Ankara’daki o kurul sınavına gidebilmem mümkün olamazdı!..

Posta dağıtıcıların sorunları bununla da sınırlı değil! Banka kredi kartı borç dökümlerimi gönderiliyor, üzerinde son ödeme tarihi:02.11.2018 olarak yazıyor.

Bu posta gönderisi de yine 23.11.2018 tarihinde ve 21 gün gecikmeli olarak evime getiriliyor. Böylesi bir hizmet anlayışı ve aksaklığı kabul edemiyorum ve haklarında davacı olacağım”diye konuştu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar