25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5758
EURO35.0302
ALTIN2418.7

Gazete gibi düğün davetiyesi…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazete gibi düğün davetiyesi…
Abone ol
“Aşk Postası” başlıklı sanal gazeteyi düğün davetiyesi ile bütünleştirip, davetlilere de törenlerini haber metni olarak yaparak anlamlı sözlerle sunan gençlerin bugün özlemleri sona erecek.

“ Aşk Postası ” başlıklı sanal gazeteyi düğün davetiyesi ile bütünleştirip, davetlilere de törenlerini haber metni olarak yaparak anlamlı sözlerle sunan gençlerin bugün özlemleri sona erecek.

Osmaniye’nin yerel radyolarından İhsan FM’in program sunucularından Mücahid Karakaya, gazete sayfası gibi hazırladığı düğün davetiyesi ile bugün yapılacak olan törene tüm sevenlerini davet etti.

Radyo İhsan FM’de program sunucusu olarak görev yapan Mücahid Karakaya, Afyonkarahisar ili, Şuhut ilçesi Dadak köyündeki öğretmen Sultan Cevher’e gönlünü kaptırdı.

İki genç arasındaki samimiyetin ailelerine duyurulması ile olayın evlilikle bağlanmasına karar verildi. Düğün töreninin tarihi belirlendi, ancak genç çiftlerin öylesine ilginç bir davetiyesi vardı ki, bir gazetenin ilk sayfasında yer alan haberlerle törene davet ediliyordu.

“Aşk postası” adlı gazete’nin üst başlığında; “Yetkililer uyarıyor: Gençleri yalnız bırakmayın” yazısını görüyoruz.

Davetiyenin “gazete başlığının” altında ise; “Evleniyorlar. Haber merkezimize ulaşan son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü!!! Sultan Cevher ile Mücahid Karakaya edinilen bilgiye göre görkemli bir tören ile dünya evine giriyor!  Mutlulukları gözlerinden okunuyordu.”

Bu tümcelerle başlayan davetiye, bir haber metni içerisinde devam ederken; “Yüzükler efendilerini buldu!- Halk tepkili! Geç bile kaldılar!” sözleri yine davetiye içerisinde dikkat çeken duygular arasında, mesajların önde çıkanları olarak gözlerden kaçmadı.

“Türkiye’nin en romantik aşk gazetesi” Aşk Postası gazetesi başlığı ile bastırılan evlilik davetiyesi Osmaniye’de farklı evlilik davetiyeleri arasında  yerini alırken; Bu gençlerimizin düğün töreni, 22 Temmuz Cumartesi günü (Bugün) saat: 19.30’da Osmaniye merkez Cumhuriyet mahallesi 1552 sokak No. 21 adresinde yemek ikramı sonrası başlayacağı ve mutlu gençleri görmek isteyen herkesin davetli olduğu belirtildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar