28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

GAMER Bilgilendirme toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GAMER Bilgilendirme toplantısı yapıldı
Abone ol
Osmaniye İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Bilgilendirme Toplantısı Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında yapıldı.

Osmaniye İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Bilgilendirme Toplantısı Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bukan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Serhat Bulut, İl Göç İdaresi Müdürü Mustafa Cengiz Bilen, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Doğan Kartal, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, 112 Acil Çağrı Merkezi ve İl GAMER Müdürü Guddusi Arık, İl Müftü Vekili İsmail Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ekrem Boran ve Kızılay Şube Başkanı İsmet İpek katıldı.
 
Toplantının başında 112 Acil Çağrı Merkezi ve İl GAMER Müdürü Guddusi Arık, yaptığı sunumla GAMER hakkında bilgi verdi. 

İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinin, ilimizde kamu düzeni ve güvenliğini, bireylerin temel hak ve özgürlüklerini, can ve mal emniyetini, toplumun güven ve huzurunu temin etmeye yönelik hizmetleri yürüten birimler arasında koordinasyonu sağlamak maksadıyla oluşturulduğunu belirten Arık, GAMER'in 7 gün 24 saat hizmet vereceğini söyledi. Guddusi Arık, sunumun devamında GAMER’in oluşum yapısı, işleyişi hakkında detaylı bilgi verdi.
 
Sunumun ardından konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun ise, bundan sonraki süreçte İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda GAMER ile ilgili çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, “Önümüzdeki günlerde, İl Özel İdaresi tarafından, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü hizmet binasının ihalesi yapılacaktır. Bu binanın bir katına GAMER yerleşecektir” diye konuştu.

Oluşturulacak sistemin, Emniyet ve Jandarma sistemiyle entegre olacağını da ifade eden Vali Coşkun, GAMER’in ağırlıklı olarak kamu güvenliği ve düzeni, toplumsal olaylar ve diğer acil durumların tek bir merkezden yönetilmesi için oluşturulduğunu kaydetti.
 
Toplantı, Vali Coşkun’un konuşması ile son buldu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar