26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

Fakıuşağı Gençlik Merkezi Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fakıuşağı Gençlik Merkezi Açıldı
Abone ol
Osmaniye Pusula İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Fakıuşağı Gençlik Merkezi'nin açılışı Vali Kerem Al tarafından yapıldı.
Osmaniye Pusula İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Fakıuşağı Gençlik Merkezi'nin açılışı Vali Kerem Al tarafından yapıldı.

Açılışa Vali Kerem Al'ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türk, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Semerkand Vakfı Osmaniye Temsilcisi Oğuzhan Baykal, Osmaniye’nin sahip olduğu milli ve manevi değerler ile üniversitelileri buluşturmanın kendileri için bir vazife olduğunu ifade ederek, "Diğer taraftan ilköğretim ve lise çağındaki çocuklarımızı; nitelikli-donanımlı bir nesil olarak yetiştirmek, günübirlik ve manadan uzak yaşam ve madde bağımlılığı gibi kötülüklerle aralarına surlar örebilmek de bir diğer hassasiyetimizdir" diye konuştu.

Gençlik Merkezinin, tüm Osmaniyeli gençlere hayırlı olmasını dileyen Oğuzhan Baykal, Merkezin açılışında katkısı olanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Kadir Kara ise yaptığı konuşmada, Fakıuşağı Gençlik Merkezi'nin ilimize hayırlı olmasını dileyerek, "Gençlik Merkezinde yapılacak faaliyetlerin, gençlerimizin gelecekte yükselmesini ve yücelmesini sağlayacak faaliyetler olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise gençliğin çok iyi yetiştirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Gençlerimizin iyi eğitilmesi bunun yanında da milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetiştirilmesi lazım. Bu anlamda hepimize görev düşüyor. Bu yönde gayret sarf eden tüm sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son olarak konuşan Vali Kerem Al, çağımızda artık herşeyin devletten beklenmediğini, sivil toplum kuruluşlarının da değerli katkılar sağladığını ifade ederek, "En kıymetli hazinemiz, gençliktir. Gençliğimizin yetiştirilmesinde fedakârlık yapan, başkalarını yaşatmak için yaşayan Sivil Toplum Kuruluşlarımız var. Bunların varlığıyla iftihar ediyoruz. Diliyorum ki, bugün açılışın yapacağımız kuruluşlar gibi kuruluşlar, Milli şairimizin dediği gibi "asımın neslinin" oluşmasında katkı sağlarlar. Emeği geçen tüm Osmaniyeli hemşerilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Osmaniye Pusula İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Fakıuşağı Gençlik Merkezi'nin açılışı Vali Kerem Al ve protokol mensupları tarafından yapıldı. Açılışta emeği geçenlere plaket takdim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar