29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

Eşiyle barışmak için devlet büyüklerinden yardım istedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eşiyle barışmak için devlet büyüklerinden yardım istedi
Abone ol
Malatyalı inşaat firması sahibi 40 yaşındaki Şaban Özcan, kadın sığınma evine yerleşen 13 yıllık eşiyle barışabilmek için yetkililerden yardım istedi.
Malatyalı inşaat firması sahibi 40 yaşındaki Şaban Özcan, kadın sığınma evine yerleşen 13 yıllık eşiyle barışabilmek için yetkililerden yardım istedi.

Yaklaşık dört ay önce geldiği Osmaniye'de, Karaoğlanoğlu  parkında üzerine benzin dökerek kendisini yakmak isteyen ve polislerin iknasıyla bundan vazgeçen Özcan, o gün psikologlar eşliğinde ayrıldığı eşiyle kendisini görüştüren Osmaniye Emniyetine de minnettarlığını göstermek için aracını süsletip üzerine de 'Osmaniye Emniyet Teşkilatına teşekkür ederim" yazdırdı.

Osmaniye Emniyetinin eşiyle barışması için çok çabalarının olduğunu belirten Özcan, "Ben eşimi çok seviyor ve saygı duyuyorum. Dargınlık küslük olabilir ama değer verdiğim iki çocuğumun annesidir." dedi.

Bundan dört ay önce Osmaniye'ye geldiğini ve eşiyle görüşebilmek için bir çok kurumla görüşme yaptığını ancak yardım eli uzatanın olmadığını belirten Özcan, "Bunun üzerine kendimi yapmak istedim. Moralim sıfırdı psikolojikmen kendimi öldürmek istedim, eşimden ayrı yaşamak istemiyordum.

Osmaniye Emniyeti çalışanları o zaman bana insanlık görevlerini yaptılar. 1,5 yaşında bir oğlum ve 11 yaşında bir kızım var. Eşim onlarla görüşmüyor. İsterim ki eşim beni istemiyorsa 1,5 yaşındaki çocuğuyla görüşsün. O gün polislerin iknası olmasa ben yaşamazdım." dedi.

Devlet büyüklerinden eşiyle barışabilmek için yardım isteyen Şaban Özcan, "Bir ailenin bozulmaması için ben her fedakarlığa hazırım. Bu konuda yardım eli uzatılmasını istiyorum. Eşimle barışmak için her şeye hazırım. Sabahları yemek yerken bile eşim gözümün önüne geliyor.

O Benim gözümde bir 'gül'. En son Osmaniye'de sığınma evinde olduğunu biliyorum ama şimdi nerede bilmiyorum. Vicdanen yüreğim içim rahat edemiyor, onsuz yaşayamıyorum. Bir insan olarak, büyüklerimizin bana yardımcı olmasını istiyorum" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar