19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8

Esenevler Mahallesinde “Huzur” toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenevler Mahallesinde “Huzur” toplantısı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısında, Esenevler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısında, Esenevler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

Osmaniye Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak katıldı.

Toplantının başında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sunumlavatandaşlar; konut güvenliği, genel güvenlik önlemleri, dolandırıcılık olaylarının önlenmesi, düğünlerde silah atılmasının önlenmesi konusunda bilgilendirildiler.

Sunumun ardından konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, sunumda dile getirilen hırsızlık, dolandırıcılık ve düğünlerde silah atılması konusunda yapılan uyarılar hususunda vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini ifade ederek, vatandaşlarımızın huzur ve sükûnet içinde yaşayabilmesi için bu hususlara dikkat edilmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Toplantıda mahalle sakinlerinin iletmek istedikleri sorun ve talepleri dinleyeceklerini ve bunlara hep birlikte çözüm arayacaklarını söyleyen Vali Coşkun, daha sonra sözü mahalle sakinlerine bıraktı.

Toplantının devamında Esenevler Mahallesi sakinleri talep ve sorunlarını Vali Coşkun’a ilettiler.

Söz almak isteyen tüm vatandaşları tek tek dinleyen Vali Coşkun, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Duyarlılık göstererek mahallenizin sorunlarını bizlere ilettiğiniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizlere ilettiğiniz hususları değerlendireceğiz ve öncelik acil olanlar olmak üzere, bütçe imkânlarımız ölçüsünde çözmek için gayret göstereceğiz. Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.”dedi.

Toplantı sonunda, mahalle sakinleri Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensuplarına talep ve sorunlarını dinledikleri için teşekkür ettiler.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar