20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ertelenen 23 Nisan etkinliklerle kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ertelenen 23 Nisan etkinliklerle kutlandı
Abone ol
Osmaniye’de olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Osmaniye’de olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Osmaniye’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Osmaniye Cebelibereket İlkokulunda düzenlenen törenle kutlandı.
 
Kutlamalara Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kutlamaların devamında İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tüm çocukların bayramını kutlayan Çelik, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı çocuklara armağan ederken, milli egemenlik kavramının, demokrasi kavramının küçük nesillerden itibaren yerleşmesine işaret etmiştir. Biz de bütün okullarımızda, çocuklarımıza milli egemenlik ve demokrasi kavramlarını anlatmaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından okul öğrencilerinden Ceren Hıta ‘Geçmişten Bugüne 23 Nisan’ konulu kompozisyonu okudu. Öğrenciler tarafından sergilenen Osmaniye yöresi halk oyunları gösterisinin ardından Begüm Akdoğan ’23 Nisan’ isimli şiiri seslendirdi. Programın devamında yer alan anasınıfı öğrencilerinin gösterisi büyük beğeni topladı. Türkan Elmas isimli öğrenci tarafından “Bayrak” isimli şiirin okunmasının ardından, '23 Nisan' oratoryosu ve ‘Elif’in Kağnısı’ adlı canlandırma sergilendi.

Programın devamında Okulun öğrencileri Alp Eren İşcan ve Emirhan Ellek 'Bu Vatan Kimin?' ve Ilgın Önal  'Dur Yolcu' adlı şiirleri seslendirdiler. 'Türkiye’m' adlı oratoryo ile süren programın son şiiri olan 'Dua' isimli şiiri Ayşenur Bahadırlı okudu. Programın son bölümünde sergilenen 'Dünya Çocukları' adlı final tablosu izleyicilerin alkışları arasında sona erdi.

Kutlamaların son bölümünde Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve protokol mensupları ellerinde bayraklar ile çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ortak oldular.

Kutlamaların sonunda Vali Kerem Al, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, onlara sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar