28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Ersoy, Osmaniye’deki saldırıyı değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ersoy, Osmaniye’deki saldırıyı değerlendirdi
Abone ol
MHP Osmaniye milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy TBMM Genel kurulunda yaptığı konuşmasında; “Amanoslar’dan saldıranlar millet iradesini yok edemez!”dedi.
MHP Osmaniye milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy TBMM Genel kurulunda yaptığı konuşmasında; “Amanoslar’dan saldıranlar millet iradesini yok edemez!”dedi.

MHP Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy, TBMM Genel kurulunda yaptığı konuşmasına memleketi Osmaniye’nin iki mahallesine Amanos Dağları eteklerinden terör örgütü PKK tarafından atılan havan mermilerine değinerek başladı.

Ersoy, son zamanlarda artan şehit haberlerini dile getirmekten rahatsızlık duyduklarını fakat şehitlerimizi rahmetle anarak, yâd ederek vatan toraklarının kolay elde edilmediğini, bundan sonraki mücadelenin çetin olduğunu görmek açısından önemli olduğunu söyledi.

Doç.Dr.Ruhi Ersoy terörle mücadele şehitlerini, Hatay’a, Kilis’e düşen havan mermilerini, topları hatırlatarak, en son Osmaniye’ye, Amanos sırtlarından havan topu atan PKK’lı hainlerin Türk milletini tanımadığını, Haymana’ya kadar gelen düşmanın top sesleri altında da, 15 Temmuz Kara Gecesinde bombalar altında da milletin iradesini temsil eden TBMM’nin açık olduğunu, görevini yaptığını hatırlatarak “coğrafyayı vatanlaştıran iradeyi yok edemeyecekler, milletin iradesini yok edemeyecekler dedi.

Ersoy, böylesi günlerde bir de FETÖ terör örgütü ile girişilen mücadele nedeniyle olağanüstü durumların yaşandığını, bu olağanüstü iklimde siyasilere düşen görevin sağlıklı zeminde, akıl temelli çözüm üretmesi olduğunu belirtti.

MHP ve Lideri Devlet Bahçeli’nin bu hassas dönem içerisinde birleştirici bir dil ve akılcı zeminde çözüm önerileri ile her hafta verdiği mesajlarla gerilen ortamı rahatlatma çabası sarf ettiğini söyledi.

Ersoy, FETÖ operasyonları kapsamında el konulan kapatılan şirketler, iş yerleri ile ilgili olarak KOBİ’lerin birçok sıkıntı ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Ersoy, FETÖ ile alakası bulunan ve el konulan, kapatılan bir işyeri veya şirket ile ticari ilişki içinde bulunan diğer şirketlerin, esnafın, KOBİ’lerin alacak verecek hesaplarıyla ilgili ciddi sorunlar yaşandığını vurguladı.

Ülkemizin üretimine katkı sağlamış esnafın, KOBİ’lerin, tamamen ticari ilişkiler nedeniyle söz konusu şirketlerle ilişkiye girmiş olmasından kaynaklı yaşadıkları mağduriyet devlet eliyle giderilmelidir diyen Ersoy, sadece FETÖ değil, hiçbir terör örgütü ile en ufak bir bağı olmayan insanlarımızın yaşadığı bu ticari sorunun devletimizin kontrolünde bir an önce çözülmeli dedi.

Ersoy ayrıca, hesaplarına tedbir konmuş ticari işletmelerin sistemlerinin dönebilmesi adına yine devlet kontrolünde sistemin işletilmesi, soruşturmalar sonunda FETÖ bağı tespit edilse bile devletin verimliliği olan bir yeri kontrol altına alması açısından önemli olduğunu söyledi.

Ersoy son olarak, FETÖ ile bağı, alakası olduğu düşünülen yerlere karşı esnafın, vatandaşın alışverişten kaçması, ticari ilişkilerini askıya alması gibi durumların tüm esnafı tedirgin ettiğini, KOBİ’lere çıkan kredilerin esnafa aynı oranda yansımadığını, esnafın, KOBİ’nin yanında olunması gerektiğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar