16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5085
EURO34.5943
ALTIN2494.4

Ersoy, “Milletvekilleri talep etsin, gereken yapılır!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ersoy, “Milletvekilleri talep etsin, gereken yapılır!”
Abone ol
Osmaniye MHP Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Milletvekillerinin talep etmesi halinde Devlet Bahçeli’nin memleketine gerekenin yapılacağını söyledi.
Osmaniye MHP Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Milletvekillerinin talep etmesi halinde Devlet Bahçeli’nin memleketine gerekenin yapılacağını söyledi.

MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy, Osmaniye’nin sorunları ve çözüm önerileri ile birlikte yapılması gerekenleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde yazılı ve sözlü olarak ilgili bakanlara ilettiğini Osmaniye basını ve kamuoyu ile paylaşmıştı.

Doç.Dr.Ruhi Ersoy, çalışmalarını şeffaf bir şekilde yürütmek maksadıyla Osmaniye’deki ziyaretleri esnasında devletin ilgili kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile meclis çalışmalarını paylaşmıştı.
Ersoy, yaklaşık bir sene önce TBMM genel kurulunda Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn.Bülent Tüfenkci’ye sözlü olarak Osmaniye’ye gümrük müdürlüğü kurulması konusunda çalışmalarının olup olmadığını sormuştu.

Ersoy, 2 Şubat 2016 tarihinde Osmaniye yerel basını ile kahvaltı programında buluşmuş, ilimizde olması gereken önemli kurumların başında Gümrük Müdürlüğü, TKDK İl Koordinatörlüğü, hastanenin Eğitim ve Araştırma Hastanesine ya da Tıp Fakültesine dönüşümü olduğunu belirtmiş, Kadirli-Adana yolunun da düzenlenmesi konularının takipçisi olacağının sözünü vermişti.
Ersoy, Osmaniye’de Organize Sanayinin gün geçtikçe geliştiğini bu nedenle gümrük müdürlüğünün Osmaniye için çok faydalı olacağını belirtmişti.

20 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan karar ile Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olarak Osmaniye Gümrük Müdürlüğü'nün de kurulduğu açıklandı.

Doç.Dr.Ruhi Ersoy konu ile ilgili olarak “Genel başkanımız Sn.Devlet Bahçeli’nin öncülük yaptığı “devlet” siyasetinin sonucu olarak Osmaniye’nin her türlü talepleri karşılanmaktadır” dedi. Ayrıca Ersoy, “Osmaniye milletvekillerine düşen görev memleketin ihtiyaçlarını belirleyip talep etmektir, gerisi “Devlet beyin memleketi gereken yapılsın” talimatıyla yerine muhakkak getirilir” dedi.

Katkıda bulunan, gündeme taşıyan tüm STK’lara ve milletvekillerine teşekkür eden Ersoy, “Osmaniyemizin sorunlarının takibi konusunda çalışmalarımız azimle devam edecektir, 600 yataklı hastane iyi bir gelişmedir fakat Araştırma ve Uygulama Hastanesine  ya da Tıp Fakültesine dönüştürülmesi daha iyi olacaktır, inşallah el birliği ile bu konunun da takipçisi olacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar