16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4356
EURO34.4606
ALTIN2488.4

Ersoy; “Erdoğan MHP’nin de Adayıdır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ersoy; “Erdoğan MHP’nin de Adayıdır”
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye milletvekili Ruhi Ersoy, İl Başkanı  Melih Loş ve Belediye başkanı Kadir Kara, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Milliyetçi Hareket PartisiOsmaniyemilletvekili Ruhi Ersoy, İl Başkanı  Melih Loş ve Belediye başkanı Kadir Kara, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunan MHP, seçimdeki tavırlarını ve gündemi değerlendirdi.

MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC), Gökhan Erkmen toplantı salonunda yaptığı konuşmasını başında; Osmaniyedeki gazetecilerin ilde ve il dışında almış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı kutladığı belirterek sözlerine başladı.

Önümüzdeki 24 Haziran seçimleri ile ilgili olarak ise, bu seçimin daha önceki seçimlerden farklı olduğunu belirten Milletvekili Ersoy, “Cumhur ittifakı”nın önemine değindi.

MHP Osmaniye Milletvekili Ersoy, “Gezi Parkı olayları” ile başlayan sözlerinin devamında, ilk kez Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sistemi ile ilgili bir seçim süreci başladığını vurgulayarak; “Milli ve güçlü bir iktidar istiyoruz. Bugün Fetö ve Pkk’ya ayıklanma harekatı başladı.  

Eskiden hatırlarsanız; Pkk ile mücadele ediliyormuş gibi yapılıyordu, tam teröristlerin kıstırıldığı bir anda bir emir gelip geri çekiliyorduk.

Bugün İslam dünyası tüketim toplumu olarak ve kavgası toplum olarak gösterilmek isteniyor. 300 milyon İslam dünyasının bölgemizdeki önderi olabilecek ülke Türkiye’dir. Hatta 1,5 milyar İslam dünyasını kucaklayacak ülke yine Türkiye’dir.  15 Temmuz bir milattır, bir darbe veya ihtilal değildir. 15 Temmuz bir işgal hareketidir.

Hainlerin işgal hareketi ile yönetilebilir ülke halinden çıkarıp farklı yönlere çekilmesi hazırlıklarının yapıldığı bir harekattır.  

MHP Genel başkanımızın önerisi ile Anayasa’nın bazı maddelerinin korunması koşulu ile diğer maddeler üzerinde değişikliğe gidilmesi yönünde çalışmalar yapıldı. Bu değişiklikler 24 Haziran seçimlerinde eyleme geçecek. Bu seçimin bir an önce yapılıp, ülkemizin önünü görmesi lazımdır.

Başka ülkeler çoktan seçimlere gittiler, biz ise 24 Haziran’da seçimlerimizi yapıyoruz.

Bu seçim Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçiştir. MHP Meclisin göbeğinde denge denetimi olacaktır.  

24 Haziran’ı yakın Kızıl elma olarak görüyoruz.  Milli devlet, güçlü iktidar yolunda Bahçeli’nin liderliğinde; Recep Tayyip Erdoğan Türk milleti devletinin temsilcisidir, MHP’ninde Cumhurbaşkanı adayıdır. İçeriksiz eleştirileri duymuyoruz bile. Dün şunu dediler, siz şunu dediniz eleştirilerine duymuyoruz bile.”dedi.

Belediye Başkanı Kadir Kara ise, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından anlam ve önemli olduğunu belirterek, gece-gündüz demeden Cumhur ittifakının önemini anlatmaya çalıştıklarını söyledi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar