20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

“Erbakan’ı Anma” programı düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Erbakan’ı Anma” programı düzenlendi
Abone ol
Erbakan Vakfı Osmaniye İl Başkanlığı tarafından, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 5. yılı nedeniyle Anma programı düzenlendi.
Erbakan Vakfı Osmaniye İl Başkanlığı tarafından, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 5. yılı nedeniyle Anma programı düzenlendi.

Osmaniye Erbakan Vakfı İl başkanlığınca Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Anlama” konulu programa Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Erbakan Vakfı İlim Meclisi üyesi Mehmet Bozgeyik’in de katılımı  gerçekleşti.

Programa Gaziantep, Hatay, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya Erbakan Vakfı İl Başkanları çeşitli sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Erbakan Vakfı İl Başkanı Abdulsamed Orman, Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra, sözü Genel Başkana bıraktı.

Erbakan Vakfı ile ilgili kısa bir bilgi veren  Fatih Erbakan; “katılımcılara teşekkür ediyorum. Erbakan’ı anma ve anlama  programları dünyaya şu mesajı veriyor. Onun yetiştirdiği milyonlarca genç İslam birliği sancağını er ya da geç burçlara dikilecek mesajı veriyor.

Milli görüş hareketi bu milletin yeniden kendini bulma hareketidir. Millet-i İbrahim’in görüşüdür.

Erbakan Vakfı yirmi birinci yüzyılda Erbakan hocamızın düşüncesinin temsilcisi olacak ve bu yüz yıla damgasını vuracaktır.

Rahmetli hocamız Necmettin Erbakan'ın gösterdiği hedefler doğrultusunda "Yeniden büyük Türkiye" derken madden ve manen kalkınmış bir Türkiye hayal ediyoruz.

Necmettin Erbakan'ın hayata geçirdiği projelere sahip çıkılsaydı bugün ülkemiz Japonya, Almanya gibi kalkınmış bir ülke olurdu. Bu sebeple ağır sanayi hamleleri  ve milli kaynakları kullanan bir zihniyete ihtiyaç var.

Erbakan hocamızın açtığı milli görüş hareketi bu milletin zihninde bir çağ kapatıp bir çağ açmıştır. Gün gelecek bu dava bu sömürü düzeninden kurtulacak.”diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar