24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.569
EURO34.8558
ALTIN2433.1

Emekli Astsubaylardan Barış Pınarı Harekâtına Tam Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emekli Astsubaylardan Barış Pınarı Harekâtına Tam Destek
Abone ol
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Osmaniye Şubesi, 17 Ekim 8. Dünya Astsubaylar Gününü ve TEMAD’ın 35. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Osmaniye Şubesi, 17 Ekim 8. Dünya Astsubaylar Gününü ve TEMAD’ın 35. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Devlet Bahçeli Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk konulup ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, Emniyet Mensupları Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Mahmut Kaplan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Emin Esen, CHP İl Başkanı Nedim Ünlü, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu ve Merkez İlçe Başkanı Ümmet Kaya, İYİ Parti İl Başkanı Serat Kılıç ve bazı STK temsilcileri ile TEMAD üyeleri katıldı.



Kamu Yararına Çalışan Bir Derneğiz

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende konuşan TEMAD Osmaniye İl Başkanı Emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Şenel Yıldız, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanlığı’nın öncülüğünde, 17 Ekim 2012 tarihinden bu güne dünya orduları ile birlikte bu günün Dünya Astsubaylar Günü olarak kutlanmaya başlanıldığını belirtti.

Başkan Şenel Yıldız, “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 1984 yılında 2847 Sayılı Kanunla kurulmuş olup, kamu yararına çalışan bir dernektir. Genel Merkezimiz Ankara’dadır.

Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 98 şubesi 120 binin üzerinde emeklisi ve 90 binin üzerinde çalışanı ile büyük bir sivil toplum kuruluşudur.

2005 yılında kurulan Osmaniye İl Başkanlığımız 14 yıldır üyelerimize ve Osmaniye’mize hizmet vermektedir” dedi.

Devletimizin Vereceği Her Türlü Göreve Hazırız

Başkan Şenel Yıldız, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bu yana emperyalist ülkelerin vatan toprağını parçalamaya yönelik ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiğinin görüldüğünü ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Buna rağmen Türk Milleti ve Türk Ordusu karşısında hezimete uğrayacaklarına inancımız tamdır. Bunun yanı sıra ülke ekonomisini çökertmeye, kalkınmasını engellemeye çalışmaktadırlar, ama bunu başaramayacaklar.

Ordumuz, ülkemizin güney sınırında bulunan Suriye toprakları üzerindeki terör yapılanmasını bertaraf etmek, burada yaşayan halkların can ve mal güvenliğini sağlamak ve huzur tesis etmek, güvenli bölge oluşturmak maksadıyla Barış Pınarı Harekâtına başlamıştır. Bizim emekli astsubaylar olarak yapılan bu harekâta desteğimiz tamdır.

İçte ve dışta harekâtı engellemeye çalışan ve karşı çıkan bütün mihrakları kınıyoruz. Gerek görüldüğü takdirde devletimizin vereceği her türlü göreve hazır olduğumuzu beyan ediyoruz. Bu bağlamda ordumuza başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah onları korusun. Türk milleti olarak dualarımız onlarla birliktedir.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar