16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5016
EURO34.6031
ALTIN2480.2

Emekli Astsubaylar Mehmetçiğe destek için Kilis'e gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emekli Astsubaylar Mehmetçiğe destek için Kilis'e gitti
Abone ol
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Osmaniye ve Kadirli Şubesi üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek için Kilis'e gitti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Osmaniye ve Kadirli Şubesi üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek için Kilis'e gitti.

Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık, araçlarla yola çıkarak, ülkeye yönelik her türlü terör kınamak, terör örgütüne karşı Türk Silahlı Kuvvetlerinin yaptığı Zeytin Dalı Harekâtını desteklemek ve terörü lanetlemek için Kilis Recep Tayyip Erdoğan Meydanında, diğer illerden gelen dernek üyeleri ile bir araya gelecekler. TEMAD Genel Başkanlığı'nca düzenlenen organizasyon kapsamında, ayrıca Kilis İl Müftülüğü öncülüğünde şehitler için mevlit okutulacak. 



TEMAD Osmaniye İl Başkanı Şenel Yıldız, harekat bölgesini yakın olduğu için Osmaniye, Adana, Mersin ve Gaziantep İl Başkanlıkları ile Kadirli, Dörtyol ve İskenderun İlçe Başkanlığı üyelerinin katılımları ile bu törenin gerçekleştirileceğini söyledi. 

Bu harekatın ülkenin geleceği ve selameti için yapılması gerektiğini belirten Yıldız, "Orada cephede canı gönülden çarpışan meslektaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Terör örgütüne silah dağıtan Amerika'yı  kınıyoruz. Hiç bir zaman Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, olmayacaktır." dedi. 

Başkan Yıldız, bu harekatın sonuna kadar destekçisi olduklarını ifade ederek, "Bir tek terörist kalmayıncaya kadar ülkemizin emniyetini sağladıktan sonra askerimiz tekrar sınırları içerisine dönecek. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yoktur. Ama toprağımıza göz dikeninde gözünü oyarız. Bizlerin yaşı ne olursa olsun, Türk. Silahlı Kuvvetleri mensuplarına her zaman destek olacağız.

Görev verildiği zaman yerine en iyi şekilde getireceğimizden kimsenin endişesi ve kuşkusu olmasın. Bizler etle tırnak gibiyiz. Ülkemizin ülke ve bütünlüğü söz konusu olursa bu birliktelik hat safhaya çıkar. Bize kim karşı çıkarsa onu bir şekilde bertaraf ederiz. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.   TEMAD Kadirli İlçe Başkanı Emekli Astsubay Ali Ava ise bu ülkenin bekası için canını seve seve veren Türk askerine, bir nebze de olsa destek olmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirtti. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar